|

5 DELICII, ideale pentru sanatate, de la SOLARIS: sare roz din Himalaya, ulei de masline, orez basmati, ghimbir, belsug de mirodenii dulce

Sarea roz din Himalaya

 Sarea din Himalaya este una dintre cele mai pure din lume, întrucât este extrasă din rocă prin metode tradiţionale şi îşi păstrează intacte proprietăţile naturale. Ideală atât pentru consum alimentar, cât şi ca ingredient cosmetic, adăugat la apa de baie, sarea roz de Himalaya de la Solaris este o sursă de beneficii pentru sănătate, având efecte curative, energizante, revigorante şi de detoxifiere.

 Culoarea roz se datorează conţinutului de oxid de fier. Cristalele de sare de Himalaya conţin 84 dintre cele 92 minerale de care are nevoie organismul pentru a funcţiona normal, iar proporţia acestora este perfect adaptată la nevoile metabolismului uman.

 Sarea din Himalaya este pură, necontaminată şi nepoluată, este complet lipsită de metale grele, elemente radioactive, aditivi sau chimicale. Produsul se găseşte în magazinele naturiste în pachete de 500 grame, în două variante, Sare Roz de Himalaya Fină şi Sare Roz de Himalaya Cristale, la un preţ recomandat de 9,7 lei.

 Totuşi, e important să se ţină cont că depăşirea unei doze zilnice relativ mici de sare, respectiv 5g, poate produce efecte nedorite asupra sănătăţii. Se recomandă evitarea consumului excesiv de sare.

 Sarea de Himalaya stă şi la baza confecţionării lămpilor care încălzesc şi iluminează discret. Acestea sunt, poate, cele mai naturale şi mai sănătoase surse artificiale de lumină, emanând substanţe ce sunt recomandate pentru tratarea unor afecţiuni alergice şi astmatice. Cristalele emit ioni negativi, care apără sistemul imunitar de ioni pozitivi degajaţi, de exemplu, de aparatura electrocasnică.

 Uleiul de măsline

Uleiul de măsline extra virgin Solaris este obținut din măsline Koroneiki, originare din sudul Peloponeziei și Creta, regiuni cu tradiție din Grecia.

 Măslinele care provin din această varietate sunt mici și greu de cultivat, însă au un conținut ridicat de ulei, de aproximativ 20%-30%. Cantitatea de ulei obținută dintr-un măslin cultivat este mai mică, însă produsul obținut este de o calitate excepțională, fiind caracterizat de o aciditate redusă.

 De asemenea, măslinele Koroneiki au un nivel ridicat de polifenoli, antioxidanți care protejează celulele umane de radicalii liberi, factori favorizanţi ai afecțiunilor cardiovasculare și cancerului. Totodată, radicalii liberi grăbesc procesul de îmbătrânire, încă un motiv pentru care ar trebui crescut nivelul de protecţie împotriva lor.

 Cei pasionaţi de gătit mai trebuie să ştie că pot folosi uleiul de măsline cu încredere, întrucât vitaminele A, D, E și K, regăsite din abundenţă în uleiul de măsline, nu degenerează în procesul de gătire. 

Uleiul de măsline Solaris poate fi achiziţionat în sticle de 250 ml sau 500 ml.

 Orez basmati

 Asiaticii deţin locurile fruntaşe în topul celor mai longevivi oameni din lume. Secretul vârstnicilor asiatici stă în alimentaţia lor din care nu lipseşte orezul. Orezul se remarcă prin conţinutul ridicat de vitamine din grupul B. Orizanolul, substanţa care se regăseşte în orezul brun, ajută la scăderea colesterolului. Bobul lui este mai lung decat oricare altă varietate de orez, având o textură uşoară şi pufoasă, cu o aromă parfumată. Este ideal pentru supraponderali şi excelent în salate, unde preferăm un orez cu boabele separate.

 Belşug de mirodenii dulce

 Este o bază pentru toate preparatele culinare care are în compoziţie doar legume naturale, deshidratate. Are un gust aromat! Pachetul conţine următoarele legume deshidratate: morcov, ţelină, păstârnac, roşii, ceapă, ardei roşu, ardei verde, cartofi, pătrunjel. Ingredientele sunt mărunţite, în proportie variabilă.

Ghimbir

 Ghimbirul (Zinghiber Officinalis) are proprietăţi tonice, revitalizante şi afrodisiace. Poate fi folosit cu încredere în bucătărie deoarece nu conţine aditivi şi conservanţi.

Se foloseşte la prepararea diferitelor dulciuri, fructe în combinaţii cu cremă sau cereale, salate de crudităţi, produse de panificaţie şi patiserie, compoturi, orez sau griş cu lapte. De asemenea, se pot condimenta şi alte mâncăruri după gust.

Solaris este prezent în 1500 de magazine naturiste din ţară şi are peste 200 de produse în game precum cereale şi leguminoase, făinuri, fulgi şi musli fructe crude şi uscate, mirodenii uleiuri esenţiale şi pentru aromoterapie, cicoare instant şi uleiuri comestibile, sucuri naturale şi fructe.

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

3 Responses for “5 DELICII, ideale pentru sanatate, de la SOLARIS: sare roz din Himalaya, ulei de masline, orez basmati, ghimbir, belsug de mirodenii dulce”

  1. Bucatarescu says:

    MAINE, surpriza: puteti castiga toate aceste produse SOLARIS in cadrul unui incitant CONCURS!

  2. Mathe Karoly says:

    Doresc foarte multe succese pentru acest minunata echipa, Felicitari

  3. Mathe Karoly says:

    Produsele sunt de calitate speciala.- Toate.

Leave a Reply