|

BYZANTIUM – 3 Vinuri noi pentru o vara frumoasa

Blanc de Transylvanie, Rose Euxine, Rosso di Valachia - trei rasfaturi pentru cunoscatori, trei vinuri de clasa pentru cei care vor sa se intieze in arta vinului!

Gama Byzantium,  cunoscută datorită cupajelor inedite formate din vinuri de înaltă calitate, este disponibilă într-o nouă prezentare și îmbogățită cu un nou sortiment – un Rose obtinut din Shiraz vinificat “in  alb”.

Noua identitate vizuală a gamei Byzantium exprimă caracterul opulent și puternic al lumii bizantine, dar și individualitatea și unicitatea vinurilor. Eticheta are culori vii, atractive, personalitate și păstrează elementele grafice definitorii ale gamei.

Vinurile Byzantium, recolta anului 2011, sunt destinate segmentului HoReCa și provin din cele mai importante regiuni viticole ale României: Blanc de Transylvanie – Sebeș Alba, Rosso di Valachia – Dealu Mare, Rose Euxine – Murfatlar.

Sortimentul nou, Rose Euxine, este un vin de excepție, rezultatul vinificării „în alb” a Shirazului și se face remarcat prin prospețime și fructuozitate. Celelalte două vinuri Byzantium au personalitate, sunt complexe și remarcabile datorită soiurilor care își aduc aportul în ansamblul cupajului: Fetească Neagră, Shiraz, Cabernet Sauvignon pentru Rosso di Valachia și Gewurtztraminer, Pinot Grigio, Rhein Riesling pentru Blanc de Transylvanie.  IN CURAND: un concurs incitant la care uteti castiga toate cele trei vinuri din gama BYZANTIUM! Revenim cu detalii!

Gama Byzantium poate fi achiziționată exclusiv din HoReCa, online accesând www.winery-outlet.com, dar și din magazinele Halewood – The Winery Outlet (București, Ploiești, DN1 Breaza-Nistorești, Sinaia, Azuga, Brașov, Sibiu, Târgoviște și Urlați).

Despre Grupul Halewood în România

Alături de Cramele Halewood din Grupul Halewood mai fac parte Halewood România, Domeniile Halewood şi Halewood International Premium Imports. Halewood are în propietate crame şi plantaţii de viţă de vie în regiunea Dealu Mare, Podişul Transilvaniei şi Murfatlar. La acestea se adaugă Pivniţele Rhein Azuga fondate în 1892, unde se continuă tradiţia producerii vinurilor spumante după metoda tradiţională, de fermentare a vinului în sticlă. În Ploieşti se află sediul Cramelor Halewood, vaste pivniţe subterane, depozitul de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle), precum şi liniile de îmbuteliere. Grupul Halewood deţine peste 350 hectare de vie plantate în perioada 2002-2009, cu o investiţie de peste 7 milioane Euro.

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply