|

CONCHA Y TORO – World’s Most Admired Wine Brand

Concha y Toro, producătorul de vinuri chiliene prezent în România exclusiv prin Halewood International Premium Imports, a primit pentru al doilea an consecutiv premiul “World’s Most Admired Wine Brand”, acordat de revista britanică Drinks International, una dintre cele mai prestigioase publicații din lume, dedicate vinului.

 Pentru a aprecia excelența în rândul producătorilor de vin, revista a organizat si anul acesta premiile “World’s Most Admired Wine Brand”. Peste 60 de experți din comunitatea mondială a vinului au realizat un top 50 al celor mai admirate vinuri, ținând cont de calitate, reflectarea trăsăturilor originare, marketing și atractivitatea brandului pentru consumatori. Pe următoarele două locuri s-au clasat casele de vin Torres (Spania) şi Antinori (Italia), de asemenea reprezentate în România de către Halewood International Premium Imports.

Cea mai recentă demonstratie de forță a marelui producător Concha y Toro a avut loc la Concours Mondial de Bruxelles 2012 unde mai multe dintre vinurile sale au fost premiate . Printre acestea, se numara si Casillero del Diablo Merlot 2011, premiat cu medalia de argint. Competiția de anul acesta a avut loc pe 4, 5 și 6 mai, iar în cadrul ei 8397 de vinuri și băuturi spirtoase din 52 de țări producătoare s-au reunit în fața juriului format din cei mai faimoși experți în domeniul vinului.

Originile casei chiliene Concha y Toro datează încă din anul 1883, când Don Melchor de Concha y Toro a plantat primele vii în Pirque, zona cu cea mai mare altitudine și cele mai joase temperaturi din Valea Maipo, proprietățile sale întinzându-se acum în întreaga Vale Centrală, principala zonă producătoare de vin din Chile. În prezent, este cel mai mare producător de vinuri din America de Sud și unul dintre cei mai importanți la nivel mondial.

 În România, producătorul chilian este reprezentat de către compania Halewood International Premium Imports, în portofoliul căreia  se regăsesc vinurile Casillero del Diablo, Frontera, Sunrise, Trio și Marques de Casa Concha si altele.

 Toate vinurile Concha Y Toro  pot fi achiziţionate în toată reţeaua de retail şi magazine specializate, dar şi online, accesând www.winery-outlet.com şi din magazinele Halewood – The Winery Outlet (Bucureşti, Ploieşti, DN1 Breza-Nistoresti, Sinaia, Azuga, Brasov, Sibiu, Târgovişte, Urlaţi şi Câmpulung).

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply