|

Pictorul HAIDUC si modelele sale NUD din colectia B-INVERT/ 16 FOTO cu Andreea Lutz, Cristiana Dima si …ADRIAN HAIDUC

Pictorul HAIDUC! Cunoscutul designer ADRIAN HAIDUC a realizat un nou pictorial provocator cu ajutorul modelelor ANDREEA LUTZ si CRISTIANA DIMA. HAIDUC este, de aceasta data, surprins intr-un atelier de pictura, unde se lasa inspirat de doua modele goale si incitante, care au prezentat colectia B-Invert, in deschiderea noii tentative de record mondial – “Cel mai lung cercel din lume”.

…La 30 ani, designerul de bijuterii ADRIAN HAIDUC este unul dintre cei mai extravaganti creatori romani. Recent, in clubul bucurestean Princess, el a lansat linia de bijuterii din carne – colectia BCarnal. Banateanul s-a specializat in Hawaii in designul colierelor, dar fiecare lansare a sa a fost un eveniment neobisnuit. Mai mult, el detine si doua recorduri mondiale omologate de World Records Academy. Pe 20 februarie 2010, pe aerodromul Ghimbav din Brasov, el a inregistrat recordul …de aruncare in aer a unei colectii de bijuterii! Colectia sa de bijuterii din perle si corali de Hawaii a fost atarnata la gatul a trei membri ai lotului national de parasutism si a opt instructori profesionisti de parasutism, care au sarit cu parasuta de la bordul unui avion Antonov AN-2, de la o altitudine de 1.300 metri. Dupa un an, i-a mai fost omologat un record mondial: cel mai lung martisor din lume, de 584,6 metri, alcatuit din sidef, perle, coral rosu, agat, jad, cristale, perle de sticla, asociate cu pene de strut si paun, toate cusute pe dantela. Cu aceasta ocazie, designerul a folosit peste 10 kg de pietre semipretioase! De amintit si ca, in 2010, Adrian Haiduc a lansat primul calendar nud din Romania avand ca protagonisti personaje masculine… Ultima extravaganta a lui Haiduc a reprezentat-o colectia BMentalBADRIAN HAIDUC  pregateste o noua performanta demna de Cartea Recordurilor. Tentativa de record mondial “Cel mai lung cercel din lume” va avea loc la Nadlac, sambata, ora 18.00, cu ocazia Zilelor Orasului Nadlac!
Andreea Lutz a fost unul dintre primele modele ale lui Bucatarescu. Mereu surprinzatoare, fata de 1,83 metri  si 58 kg din Timisoara, plina de tatuaje si uneori gata sa pozeze rasa in cap, poate fi gasita si si aici: www.andreealutz.webs.com. Partenera de pictorial este modelul Cristiana Dima (cunoscuta si ea din proiectul BMentalB,  un veritabil manifest pentru eliberarea femeii de sub dominatia psihica a barbatului).
(c) Bucatarescu si Mihai Toth /Adrian Haiduc Concept 2011, 2012. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , ,

1 Response for “Pictorul HAIDUC si modelele sale NUD din colectia B-INVERT/ 16 FOTO cu Andreea Lutz, Cristiana Dima si …ADRIAN HAIDUC”

  1. Gheorghe says:

    Foarte interesant acest pictorial modern! Ma bucur ca Adrian Haiduc a ajuns atat de sus pe scara valorilor designerilor moderni si extravaganti! Sunt convins ca si de data asta, tentativa de RECORD MONDIAL va deveni o realitate frumoasa si interesanta!

Leave a Reply