|

BRIGITTA GRUIA – cea mai sexy din Oradea! FOTO de Marin Ghita

Oradeanca Brigitta Gruia revine cu un pictorial provocator, de data aceasta fotografiile au fost realizate de tanarul artist Marin Ghita care a reusit sa se remarce in domeniu prin fotografiile profesioniste pe care le realizeaza .
Brigitta Gruia a inceput colaborarea cu fotograful Marin Ghita inca de la sfarsitul anului 2011, o colaborare fructuoasa care aduce realizari si aprecieri atat modelului cat si fotografului. ( www.maringhitaphotography.blogspot.com )
Brigitta Gruia este nascuta in Oradea la 3 aprilie 1987, in zodia Berbec. Masurile: 92-63-89,  167 cm inaltime si 47kg.
“Daca ar fi sa ma definesc in doar trei cuvinte as spune ca sunt seducatoare, inteligenta si puternica. Imi place sa-mi traiesc viata, consider ca tot ce mi se intampla in viata se intampla cu un anumit scop si incerc sa iau din toate astea ce e bine si mai ales de ce am nevoie, sunt convinsa ca “fiecare este fauritorul propriului sau destin”, nu exista unul prescris. Nu imi place sa analizez mult, prefer sa fiu spontana, mereu deschisa la noutati, dar totodata gandita in situatile care se cere. …Imi place sa citesc, sa gatesc si sa pozez!”

(c) Bucatarescu, Brigitta Gruia & Marin Ghita, 2012. Pot fi reproduse 3 imagini numai cu mentionarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply