|

DOVE: Marele Premiu la “Dansez pentru tine”

Dove a oferit marele premiu câștigătorului celei de-a 13-a ediții a emisiunii ”Dansez pentru tine”

Dove este un brand al promisiunilor împlinite și demonstrează acest lucru, încă o dată, în cadrul finalei ”Dansez pentru tine”. În calitate de sponsor principal al celei de-a 13-a ediții a emisiunii ”Dansez pentru tine”, Dove a susținut îndeplinirea visului câștigător, prin oferirea premiului cel mare în valoare de 60.000 de euro.

 În plus, Dove a oferit fanilor posibilitatea de a viziona, direct de pe platoul de filmare, ultimele două emisiuni ale concursului ”Dansez pentru tine”. Astfel, 10 fani ai paginii de Facebook Dove (www.facebook.com/dove) și-au văzut visul împlinit și au trăit alături de participanți emoțiile din semifinala și finala competiției.

 Nicoleta Luciu, Oana Ioniță și Roxana Ionescu, alături de partenerii lor, s-au înfruntat pe ritmuri de dans în marea finală a emisiunii ”Dansez pentru tine”, de vineri 7 decembrie, depășindu-și limitele pentru atingerea visurilor lor.

 Ca de fiecare dată, publicul a fost cel care a ales câștigătorii. În urma voturilor acestuia, marele premiu în valoare de 60.000 euro dăruit de către Dove a fost oferit perechii formate din Roxana Ionescu și George Boghian.

 Premiul a fost înmânat de către Oana Cuzino, prim ambasador Dove. „Frumusețea adevărată vine din interior, din tăria de caracter și determinarea fiecăruia dintre noi. Câștigătorii marelui premiu Dove au demonstrat că sunt frumoși. George merită pe deplin să-și vadă visul împlinit”, ne mărturisește Oana Cuzino.

 Dove, partenerul oficial al emisiunii „Dansez pentru tine” de 7 sezoane îi îndeamnă pe participanți să-și descopere frumusețea adevărată.

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply