|

NEINFRICATA, acum pe BLU-RAY şi DVD

 Rebelă, curajoasă şi o eroină atipică, prinţesa Merida ne invită pe tărâmul ei fermecat într-o aventură cuceritoare odată cu lansarea pe BLU-RAY şi DVD a celei mai noi animaţii Disney, Neînfricată, din 12 decembrie în toate magazinele de partenere Pro Video.

 Ediţiile pe BLU-RAY şi DVD conţin varianta dublată în limba română a animaţiei, artişti celebri precum Alina Chinie, Luminiţa Gheorghiu, Aurelian Temișan sau Anca Sigartău împrumutându-şi vocile haioaselor personaje scoţiene.

 Foarte pricepută la mânuirea arcului, adolescenta Merida va înfrunta tradițiile, destinul și cea mai fioroasă bestie din împărăție. Hotărâtă să-și croiască propriul drum în viață, tânăra refuză să se căsătorească și apelează la poțiunile magice ale unei vrăjitoare bătrâne pentru a-și păstra libertatea. Când blestemul ia o turnură cu adevărat periculoasă, prinţesa va trebui să descopere singură ce înseamnă curajul și cât de importantă este familia.

 O aventură pentru toate vârstele, Neînfricată prezintă o serie de elemente bonus exclusive pe BLU-RAY şi DVD precum: La Luna, Legenda lui Mordu, Minunata lume străveche, Merida şi Elinor, Construirea mlaștinei, Clanul Pixar, Scene extinse şi multe altele.

 Dacă cei mici se vor bucura cu siguranţă de acest cadou special de Crăciun, părinţii vor avea ocazia de a câştiga un LG Cinema 3D Smart TV la achiziţionarea filmului pe DVD sau BLU-RAY până la data de 31 ianuarie 2013. Tot ce trebuie să facă este să intre pe www.provideo.ro/brave, să completeze formularul de înscriere şi să păstreze codul unic de pe carcasă pentru validare.

 Un produs marca Walt Disney/ Pixar, distribuit de către Pro Video, Neînfricată poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY şi DVD, la un preţ recomandat de 79.90 RON şi respectiv 54.90 RON.

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply