|

CONCURS Prahova Valley Special Reserve: Castiga 5 seturi x 3 VINURI!

…Daca tot v-am povestit despre aceste vinuri minunate, probabil ca v-am facut deja pofta?  PRAHOVA VALLEY este gama de vinuri cea mai cunoscuta a Cramelor Halewood. Marca Prahova Valley si-a castigat mai intai recunoasterea pe pietele externe unde a fost lansata in 2001. Lansarea oficiala pe piata romaneasca a fost in 2002. Avand soarele ca si simbol, aceasta gama are un aer cald, prietenos, elegant si modern.

Varful de gama il constituie seria PRAHOVA VALLEY SPECIAL RESERVE, din care va recomand urmatoarele sortimente: Chardonnay, Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon. Vinul alb este de o remarcabila prospetime si savoare, in timp ce vinurile rosii au 60% vin maturat in baricuri de stejar timp de 12 luni, iar restul de 40 % vin pastrat in rezervoare de inox.

Dupa ce v-am prezentat Cabernet Sauvignon Prahova Valley Special Reserve, vin distins cu medalie de aur la International Wine Contest 2011, si ne-am delectat cu un vin alb de tinuta din aceasta gama – Chardonnay Prahova Valley Special Reserve, v-am recomandat un vin rosu tipic romanescFeteasca Neagra Prahova Valley Special Reserve.

Aveti sansa, acum, de a castiga unul din  cele 5 PREMII Prahova Valley Special Reserve, fiecare din ele constand in cate un set alcatuit din cele 3 VINURI exceptionale prezentate (Feteasca Neagra, Chardonnay, Cabernet Sauvignon). Ce trebuie sa faceti? Cititi cu atentie articolele de prezentare (de pilda http://www.bucatarescu.ro/2012/12/feteasca-neagra-prahova-valley-special-reserve-cu-tocanita-de-vita-euforica/  sau http://www.bucatarescu.ro/2012/12/chardonnay-prahova-valley-special-reserve-cu-pui-yakitori/ sau http://www.bucatarescu.ro/2012/12/cabernet-sauvignon-prahova-valley-special-reserve-cu-frigarui-marinate-in-ulei-de-nuca/) si spuneti care este sloganul sub care au devenit cunoscute aceste vinuri de o remarcabila savoare:

1.Un strop de placere

2.Un strop de bucurie

3.Un strop de pasiune

Trimiteti raspunsurile voastre aici: office@bucatarescu.ro. Perioada concursului: 24 decembrie 2012 – 11 ianuarie 2013.

Citeste si:

Tags: , , , , ,

53 Responses for “CONCURS Prahova Valley Special Reserve: Castiga 5 seturi x 3 VINURI!”

 1. Bucatarescu says:

  Azi, se face ultima actualizare. Maine – confruntari si verificari. Luni – lista castigatorilor! Va multumim tuturor pentru participare!

 2. Bucatarescu says:

  Ultimele raspunsuri acceptate in concurs (491-501): Vlad Precup, Andreea Elena Ghinet, Irina Negreanu, Ioana Dumitru, Vlad Tomsa, Valeriu Vali, Dana Elena Dumitrescu, Miorita Solomon, Liana Eleonora Precup, Nicole D., Cristina Cimpeanu.

 3. Bucatarescu says:

  Cei 5 CASTIGATORI ai cate unui set de 3 VINURI Prahova Valley Special Reserve de la Cramele Halewood sunt:
  1.Liliana Vidan
  2.Razvan Chelu
  3.Carmen Silvia Nitu
  4.Georgiana Fundulea
  5.Sorin Busulete
  Felicitari tuturor celor 501 participanti!
  In curand, noi concursuri cu vinuri bune!

Leave a Reply