|

ADELINA PESTRITU – foto noi sexy in TABU! Adevarul despre SANII EI!

ADELINA PESTRITU apare pe coperta revistei TABU martie, de sambata dimineata la toate punctele de difuzare a presei. (c) Tabu, 2013. Pot fi reproduse aceste 3 imagini si fragmente din interviu numai cu precizarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.tabu.ro.<br 
 Interviu de Dan-Silviu Boerescu, foto Corina Olaru, stil – Alina Dascalescu, productie – Cristian Petrescu. Pe coperta poarta un trenci de piton agintiu, unicat in Romania, pret – 620 milioane vechi (62.000 ron).
 Prezintă, la Kanal-D, emisiunea D-Paparazzi, dar, la rândul ei, a fost, nu o dată, hăituită de paparazzi. De data aceasta, Adelina Pestriţu a fost vânată de blitz-uri cu consimţământul ei, iar rezultatul a fost o suită senzuală de remake-uri ale unor scene şi situaţii celebre, pentru care am folosit fundaluri pe măsură.
TABU:Până la urmă, cine pe cine a lăsat? Tu pe el?
ADELINA:Nu ştiu cât contează acest amănunt dar, ca să lămurim situaţia, dacă mai este cazul, eu am fost cea care a intentat acţiunea de divorţ. (…) Dacă ar fi să mă împac cu Liviu Varciu şi ar trebui să pun o condiţie,  aceea ar fi:  “Să ne mutăm pe o insulă unde nu vor exista alte femei în jurul nostru”. Prezenţa feminină în jurul lui Liviu dăunează grav căsniciei.
TABU: Dacă aş lucra la D-Paparazzi şi te-aş urmări, în ce locuri/ipostaze ar trebui să te pozez ca să obţin un material suculent, provocator?
ADELINA: Hm …bună întrebare! Probabil,  ar trebui să mă urmăreşti de vis-a-vis de casa mea. Ai obţine poze incendiare, având în vedere că de multe ori uit că am draperiile trase şi defilez precum Eva, fără haine pe mine. Eu ţi-am vândut pontul, acum …spor la treabă!

TABU:Cu cine nu ai vrea să fii surprinsă niciodată în imagini?
ADELINA:Cu un star porno.
TABU:Ai un bust impresionant: să lămurim aici controversa – ai apelat cumva la soluţiile chirurgiei estetice? O vei face în viitor?

ADELINA:Sânii mei sunt 100% naturali. Am avut noroc ca natura să mă înzestreze cu tot ceea ce îşi doreşte o femeie şi,  până acum, nu a fost cazul să recurg la operaţii estetice. O voi face cu siguranţă atunci când voi simţi nevoia de o schimbare sau de o îmbunătăţire.

VEZI mai multe AICI!

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply