|

DONA JUANA: “Doamne, cat de adanc poate fi un vagin?” LANSARE de carte!

Pe 26 februarie, la ora 19.00, criticul şi scriitorul Dan-Silviu Boerescu o însoţeşte din nou pe prozatoarea Lorena Lupu într-o întâlnire cu cititorii, la Cărtureşti Verona. Pasionaţii literaturii erotice vor afla detalii „de bucătărie” despre romanul acesteia, Dona Juana, şi vor savura câteva fragmente incitante, în lectura actorilor Diana Cavallioti şi Florin Zamfirescu. „Prietenia noastră literara a început o dată cu colaborarea mea la revista Playboy, al cărei director editorial era Dan Boerescu, şi a continuat prin munca asiduă la revista  Tabu, pe care o conduce acum”, spune Lorena. „Pot spune că m-a luat cumva sub aripă, dacă n-aş şti că pe Dan o să-l facă să leşine de râs comparaţia cu o pasăre.”

Boerescu, cunoscut pentru flerul său un identificarea tinerelor talente, a citit câteva reportaje erotice făcute de Lorena şi a venit pe loc cu recomandarea: „Tu trebuie să scrii un roman erotic”. La început, Lorena s-a speriat de idee; apoi a pierdut un pariu legat de scorurile la Cupa Mondiala şi a trebuit să onoreze „pedeapsa”. „Datoraţi acest roman Campionatului Mondial de Fotbal din 2010. Iată ce poate face fotbalul pentru literatura erotică”, spune Lorena Lupu.

Pentru mai multe detalii intime ale scrierii romanului, vă invităm la Cărtureşti Verona, în seara de 26 februarie. Satisfacţie literară garantată!

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply