|

ANDREEA MANTEA la “Bucatarescu” pe Kanal D! RETETELE din ep. 5!

Sambata, 13 aprilie, incepand cu ora 11.30, Dan-Silviu Boerescu a pregatit o editie speciala “Bucatarescu” unde invitata este Andreea Mantea. Vedeta Kanal D a povestit cum a invatat sa faca sarmale inca din copilarie, prima ei lectie de gatit petrecandu-se la varsta de 7 ani. “Am inceput sa gatesc de la 7 ani. Prima data am preparat sarmale alaturi de matusa. Mai mult ma jucam in compozitie, tot atunci am invatat sa le si impachetez. Tin minte ca era iarna, iar matusa mea ma pacalea sa ma joc acolo, pe cand, eu faceam toata treaba”, a spus Andreea Mantea. Andreea va marturisi si ce asteptari are de la Thailanda! Ghicim oare, de aici, unde se va desfasura luna ei de miere?
In aceeasi emisiune, Cristina Turcu demonstreaza cum se poate face sushi in varianta raw, folosind numai legume, inclusiv “orez” din conopida si pastarnac, Alexandra Hirceaga face cel mai rapid ecler din lume, iar Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu dezvaluie unul dintre secretele sale culinare – porcul marinat in bere.

Nu ratati, o editie speciala “Bucatarescu”, sambata, 13 aprilie, de la ora 11.30, la Kanal D!

IATA SI RETETELE din episodul 5:

SALATA DE LINTE ROSIE CU PORUMB, MENTA SI BROCCOLI

SUSHI RAW (cu “orez” din conopida si pastarnac)

PORC DE PERIS MARINAT IN BERE

VITA CU PASTE DE OREZ

ECLER RAPID

Detalii despre retete in curand!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply