|

CONCURS Philips: Castiga un STORCATOR Viva Collection HR1855!

V-am prezentat noul si performantul storcator Philips Viva Collection HR1855 si, cu siguranta, v-au venit multe idei in legatura cu folosirea lui pentru a obtine, rapid, sucuri sanatoase si gustoase din fructe si legume. Acum, puteti avea sansa de a fi castigatorul acestui aparat cu totul special, usor de manuit si de curatat, dotat cu accesorii de top gratie carora se pot obtine 2 litri de suc dintr-o singura operatiune.
Ce trebuie sa faceti? Recititi cu atentie articolul de prezentare – http://www.bucatarescu.ro/2013/04/timp-si-sanatate-la-pahar-noul-storcator-philips-viva-collection-hr1855/ – apoi, tinand cont de caracteristicile aparatului, sugerati-ne – la office@bucatarescu.ro -o reteta de suc si spuneti-ne in cateva cuvinte de ce va place reteta respectiva. Poate fi suc de fructe sau de legume sau combinat – de fructe si legume! In cazul in care nu va puteti hotari pentru o singura reteta, puteti trimite oricat de multe! Le vom citi pe toate si o vom alege pe cea mai originala, care este dublata si de o justificare pertinenta.
Perioada concursului: 19 aprilie – 3 mai 2013. De Paste, puteti avea acasa storcatorul Philips Viva Collection HR1855!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

139 Responses for “CONCURS Philips: Castiga un STORCATOR Viva Collection HR1855!”

  1. Bucatarescu says:

    113. INGRID TECSI:
    Suc proaspat de citrice:
    4 portocale mari
    2 grepfruct
    1.5 lamai
    3 mandarine

    Este un suc energizant cu multa vitamina C

  2. Bucatarescu says:

    114. OANA ROXY: Suc de capsuni

    Ingrediente:
    - 500 g capsuni
    - 1 lingura miere
    - 100 ml apa
    - cateva frunze de menta

    Mod de preparare:

    Spalati bine capsunile si le curatati de codite. Le varsati in vasul blenderului, adaugati apa si miere, dupa care le mixati bine. Se serveste rece, decorat cu frunze de menta.

    Imi place aceasta reteta deoarece este foarte gustoasa si racoritoare, si se prepara usor.

  3. Bucatarescu says:

    115. SANDRA CAYA GUTTIEREZ: Mie imi place sucul natural foarte mult, mai ales cel de mere cu portocale si putina lamaie. Sucurile facute in casa sunt cele mai sanatoase si de cand sunt insarcinata incerc sa manac cat mai sanatos. Sunt foarte multe combinatii ce pot fi facute si cu siguranta as incerca foarte multe.

  4. Bucatarescu says:

    116. ANISOARA GOLEANU: Reteta suc : folosesc pentru suc un mar ionathan pentru ca imi place gustul,un morcov- soiul carota-fiindca este gustos,are vitamina A pentru o piele frumoasa si sanatoasa, o portocala fiindca e dulce si are vitamina C si cateva fructe de padure: afine ,zmeura,mure- pentru cresterea imunitatii,dau culoare frumoasa sucului si gust foarte placut.Acest suc se pate prepara intr-un storcator Viva Collection HR 1855 fiindca se prepara repede,intr-un minut,cu efort minum.Se pot face 2 litri de suc fara a goli recipientul de pulpa,recipientul avand o sita electropolisata care se curata usor de fibrele ramase.Dupa prepararea sucului,economisim timp fiindca demontarea si asamblarea pieselor se face usor si repede si economisim si bani,fiindca aparatul are un motor puternic-de 700 wati, si stoarce fructele pana la ultima picatura. Datorita tubului de alimentare XL ,de 75 mm, se pot storce si fructe mai mari,fara a le taia.Aparatul dispune si de o palnie pentru fructele de padure . Prepar astfel un suc gustos si sanatos,repede ,nu fac mizerie in bucatarie,economisesc timp si bani.

  5. Bucatarescu says:

    117. ADRIANA GRAMESCU: Se strivesc cate 250 g de capsuni, zmeura, caise, coacase, se trec prin sita si la sucul rezultat se adauga o cantitate egala de vin si zeama unei lamai. Se amesteca si se pune la rece.
    Este extraordinar pentru petrecerile din timpul verii pe o terasa

  6. Bucatarescu says:

    118. ALEXANDRA DLKE: Ingrediente :

    2 cani de suc de ananas
    2 cani de nectar de caise
    1 cana suc de portocale
    4 cani de suc de lamaie
    1 cana chimbir
    1 mar
    crengute de menta pentru ornat

    Mod de preparare :

    Sucurile de fructe se racesc din timp.Se curata, se scoate miezul si se taie fin marul.Se toarna sucul de ananas,caise si sucul de portocale intr-un bol mare. Se adauga marul tocat si se amesteca bine.
    Se adauga sucul de lamaie si chimbirul chiar inainte de servire. Se toarna in pahare cu gheata si ornate cu o crenguta de menta.Pentru un plus de culoare si gust, se adauga 120 ml de cirese confiate taiate in sferturi

  7. Bucatarescu says:

    119. MIHAI ISACHIEVICI: Sucul meu favorit este sucul de sfecla rosie cu morcov si mere rosii, toate luate din gradina. Ajuta foarte mult la regenerarea globulelor rosii si a vederii, este un cocktail de vitamine, satios si gustos!

  8. Bucatarescu says:

    120. DANIELA ZAHARIA: Reteta mea este pentru un suc pe care il consum pentru detoxifierea organismului in special dupa o alimentatie mai dificila asa cum este cea din perioada sarbatorilor de Craciun, Revelion, Paste. De fiecare data da rezultate, desi nu reusesc mereu sa obtin acest suc limpede, fara pulpa din cauza ca nu am un storcator si folosesc mixerul.
    - O felie de ananas groasa de 4-5 centimetri, 2 manunchiuri de broccoli si 1 manunchi de spanac. Amestecul strecurat il consum cu o felie de lamaie.

  9. Bucatarescu says:

    121-123. ALEXANDRU DASCALU: Cred ca un suc bun are doua calitati – e bun la gust, savuros, si serveste si unui scop – energizare, detoxifiere etc. Dar nu intotdeauna aceste doua lucruri se impaca. Dimpotriva! Adesea se bat cap in cap. Oare ce gust sa aiba un suc de spanac sau alte verdeturi de primavara? Cu siguranta, va curate organismul de toxine, insa il bei cu multe strambaturi.
    Am testat multe retete de astfel de sucuri si, in final, am ajuns la propriul meu clasament.

    Locul III – SUC DE MORCOVI, TELINA, PIERSICI. De la morcovi si telina avem principiile active, de la piersici vine in mod natural dulceata. Proportiile sunt 1/4 morcovi, 1/4 telina, 1/2 piersici bine coapte.

    Locul II – SUC DE SFECLA ROSIE, PORTOCALE, LAMAIE. In reteta primita de la un prieten din America, era vorba initial de suc de merisoare, dar eu prefer vigoarea si culoarea puternica a sfeclei. Deci pun 4 parti de sfecla rosie, apoi adaug 2 parti de portocala si 1 parte de lamaie sau grapefruit, pentru a induce un pic senzatia de amareala, care, combinata cu cuburile de gheata, o face o bautura ideala pentru canicula.

    LOCUL I – SUC DE CAPSUNE, ANANAS, LAMAIE. Vine vremea capsunelor asa ca aleg 10 fructe mari, carnoase, coapte, Adaug 2-3 rondele de ananas (ideal e sa fie proaspat, cel din compot e exagerat de dulce), apoi 1 lime sau 1/2 lamaie. Optional, 1 kiwi. E delicious si merge cu gheata pisata si o frunzulita de menta.

    Sper ca v-am facut pofta!

  10. Bucatarescu says:

    124. ADRIANA ENE: suc de primavara :

    Ceea ce ai nevoie pt 2 pahare:
    + 100 g afine, proaspete sau congelate
    + 1 para, decojita,fara miez si tocata
    + 1 iaurt , simplu, fara grasimi
    + 200 g suc de portocale
    + 2 linguri. miere
    + 2 linguri. alune

  11. Bucatarescu says:

    125. ANDA ANDREUTZA: 4 grepfruituri, 1 lamaie verde si 1 lamaie galbena
    Sucul este bogat invitamina C, calciu si magneziul si este excelent pentru a elimina agentii daunatori din organism.
    Imi place deoarece este racoritor, perfect pentru zilele calde de afara.

  12. Bucatarescu says:

    126. GEORGEL IONASCU: caise, miere, gheata.

  13. Bucatarescu says:

    127. CRISTINA HUZUM: Suc de fructe si morcovi
    1 grapefruit
    1 mar
    1 morcov
    Mod de preparare: Spalam si curatam legumele si fructele si le dam prin storcator.
    Acest delicios suc contine toate vitaminele necesare de care avem nevoie si ne umple de energie intreaga zi.

  14. Bucatarescu says:

    128. PAULINA CIULIN: 1 ananas mic
    zeama de la 1/2 lamaie
    1 lingurita de ghimbir proaspat maruntit
    cate un pumn de patrunjel, cilantro si spanac proaspete
    100 ml de apa
    Am avut ocazia sa gust din acest suc minunat, care deasemenea ajuta si la detoxifierea organismului.

  15. Bucatarescu says:

    129-131. ANDREEA NISTORESCU: Suc de struguri, mere si lamaie

    Ingrediente:
    1 mana de struguri
    1 mar, decojit, taiat
    1/2 lime
    1/4 lamaie
    1 frunza de menta

    Eu una am storcator clasic(cum avea bunica pe vremuri:)), cand am timp stau si storc lime-ul si lamaia,cand nu le decojesc si le pun in blender…La fel fac si cu marul,il decojesc, il tai,il pun in blender impreuna cu strugurii si menta. Si iese ceva bun,bun de tot.

    Suc tonic din mere,kiwi si lime

    Ingrediente:

    2 mere,decojite,taiate
    2 kiwi,decojiti,taiati
    1/2 lime

    Evident că si reteta asta durează câteva minute să o faci şi e păcat să nu începi aşa verde şi energic ziua.Merele trebuie stoarse, dar dacă nu ai storcător (ca si in cazul meu) taie-le felii subţiri şi da-le prin blender cu kiwi-ul, iar la final se stoarce jumătate de lime.

    Suc de fructe tropicale

    Ingrediente:

    1 portocala
    1 kiwi
    3-4 capsuni
    1/2 mango
    1/2 banana

    Se cojeste portocala,se taie bucatele(asta daca vrei sa o bagi in blender,daca nu o storci),la fel faci si cu kiwi-ul,mango si banana,le dai prin blender si la sfarsit adaugi si capsunile.Minunat.

  16. Bucatarescu says:

    132. RALUCA PATROLEA: Reteta mea preferata de suc (caruia i-am gasit si un nume: Ruby), contine:
    - 3 sfecle mici;
    - 3 morcovi;
    - 1/4 varza;
    - 3 maini pline de spanac proaspat;
    - un lime;
    - o lamaie;
    - 4 mere.

    Din toate aceste legume si fructe ies 2 portii sanatoase, delicioase si hranitoare de suc, cu multiple beneficii:
    - sfecla rosie curata ficatul, stimuleaza formarea globulelor rosii si ofera energie;
    - morcovii stimuleaza sistemul imunitar si sunt eficace in problemele oculare;
    - varza este un excelent detoxifiant si antiseptic;
    - spanacul contine mult fier si este bun in tratarea anemiei si a depresiei;
    - lamaia purifica sangele;
    - merele sunt antioxidante si reduc colesterolul.

    Pentru toate acestea, cat si pentru gustul dulce-acrisor si pentru energia pe care mi-o ofera, consider ca aceasta reteta de suc este excelenta pentru a incepe ziua cu zambetul pe buze.

  17. Bucatarescu says:

    133. GIANINA MARCELA GAVRILA: Se pregătesc 1 grapefruit roze, 1 portocală, 1 morcov și 1 ceașcă cu căpșuni.
    Radem morcovul, iar grapefruitul și portocala le curațăm de coajă și le desfacem în felii. Stoarcem în storcatorul de fructe (cu separator de pulpă) întâi morcovul, apoi grapefruitul și portocala, iar la final căpșunile. Sucul se servește imediat , fie la temperatura camerei, fie cu cuburi de gheață, și este 100% sănătos și natural. Pentru un plus de prospețime, se pot adăuga mure sau zmeură.

    Îmi place această rețetă deoarece este una energizantă, sănătoasă și delicioasă. Pe lângă proprietățile detoxifiante ale fructelor și legumelor din acest suc, vitamina C din citrice îmi întărește imunitatea organismului, iar restul nutrienților mă ajută să mă mențin în formă.

  18. Bucatarescu says:

    134. IOAN BORS: MIRACLE DRINK(BAUTURA MIRACULOASA )TESTATA IN CHINA A VINDECAT O PERSOANA DE CANCER.
    Pentru a face acest suc, ai nevoie de un sfeclă roșie, morcov și mere, tot crud. Se spală bine, se taie în cuburi, se pune în storcator (cu coajă), cu niște apă plată și suc bea imediat.

  19. Bucatarescu says:

    135. TRAIAN ANTON: Reteta mea de suc de fructe si legume este simpla si o aplic copiilor mei de vreo 3 ani, zilnic:
    -pun in sorcator mere, kiwi si morcov cu portocale sau pepene galben si imi iese un “fresh” sanatos si delicios pentru fiecare dimineata.
    ce sa mai zic…la copii mei a intrat in reflex si dimineata se prezinta la bucatarie stiind ca primesc sucul, iar duminica ma trezesc ei si ma duc de mana pana la storcator…

  20. Bucatarescu says:

    136. MARIANA CUCULEA: Suc energizant
    Ingrediente:
    2 morcovi
    1/2 telina
    1/2 sfecla
    1 mar
    1 portocala
    Toate bagate in storcator si baute imediat
    Baiatul meu are energie pentru intreaga zi si ii asigura o parte din necesarul de vitamin.

  21. Bucatarescu says:

    137. LIA ARDELEAN: Sucul de ardei gras

    Mod de preparare:
    5 ardei grasi, jumatate de kilogram de spanac si 2 morcovi mari se pun la storcatorul de fructe/legume marca inconfundabila Viva. La sfarsit se adauga cateva frunzulite de menta, pentru a crea o nuanta de racoare. Cativa stropi de lamaie vor aduce vara si mai aproape. Sucul se serveste rece.
    Rezultatul? Un suc excelent, car ete energizeaza instant. In plus, sucul de ardei gras are un continut ridicat de siliciu, ceea ce se traduce printr-un par mai lucios si mai rezestent.

  22. Bucatarescu says:

    138. MARIA IOANA BALAS:
    Un suc foarte bun,energizant si plin de “viata”:),care imi da pofta de lucru si-mi asigura multe vitamine de care am nevoie zilnic,este acesta:

    1 banana,1 avocado,o jumatate de lamaie stoarsa,1 morcov,1 mar si o jumatate de cana de apa se amesteca in blender.Delicios!!!

  23. Bucatarescu says:

    139. DOINA ANA BUTMAN: Suc de portocale, mango şi lămâie verde (lime)

    Nimic nu este mai satisfăcător (şi surprinzător), ca un amestec de suc ​​din fructe și legume. Următoarea rețetă este perfectă pentru a ne potoli setea, cu satisfacție, după depunerea oricărui efort (cum ar fi, spre exemplu, în timpul orelor de sport sau al vacanţei) sau permite, chiar, prelungirea vacanţelor…

    Ingrediente
    Pentru două pahare (mari):
    • 1 mango
    • 4 portocale
    • 2 felii de lămâie verde

    Ustensile:
    • Un blender sau mixer electric

    Pregătire:
    • Se curăţă mango, se îndepărtează sâmburele, apoi, se taie în cuburi, potrivite, ca dimensiune.
    • Se colectează sucul de portocale, obţinut în storcătorul de fructe, și se toarnă în bolul blender-ului.
    • Se adaugă sucul, provenit din sferturile de lămâie verde, precum şi cuburile de mango.
    • Se amestecă, bine, până la obţinerea unui suc omogen.
    • Se păstrează la frigider până în momentul servirii.

    Idei, sfaturi și trucuri

    Pentru a face sucul ​​şi mai cremos, se adăugă 3 linguri de iaurt simplu (lapte integral), anterior mixării preparatului.
    Pentru varietate, se poate înlocui, spre exemplu, mango cu papaya sau cu fructul pasiunii.

  24. Bucatarescu says:

    140. ADRIANA ELENA DUSA: Limonadă, oranjadă

    Îți trebuie: 200 g zahăr,zeama de la 2-3 lămâi sau portocale, 1 l apă.
    Pregătești așa: Apa se fierbe cu zahărul 2-3 clocote și, după ce s-a răcit, se adaugă zeama de la portocale sau lămâi și câte o linguriță cu coaja rasă numai de la suprafața fructelor. Se ține la frigider, ca să se răcească bine, apoi se filtrează prin tifon și se servește cu sifon sau apă minerală.

    Dacă nu ai citrice poți folosi ceaiuri de fructe sau flori de soc. Se prepară o infuzie concentrată de ceai de măceșe,soc, tei care se lasă să stea acoperită 10 minute.Se strecoară, se îndulcește cu miere, după gust și se servește rece cu sifon sau apă minerală.

  25. Bucatarescu says:

    141. MARGARETA SCHIOPU: In fiecare dimineata bem acest suc: 1/2 sfecla rosie, 1 mar, 2-3 morcovi, 1 legatura patrunjel si putina miere de salcam. REVIGORANT pentru organism.

  26. Bucatarescu says:

    142. IONELA CREANGA: Suc natural: 2 pere, 1 banana, 2 kiwi, catina, o lingurita de miere, menta. Un suc delicios si plin de vitamine.

  27. Bucatarescu says:

    143. MARIANA DUMITRU: 2 cani de pepene rosu (taiat in bucati si curatat de samburi), o piersica, capsuni, 1 lingurita zahar brun (daca pepenele este foarte dulce nu mai este nevoie) si 1-2 lingurite suc de lamaie. Se garniseste cu frunze de menta. Dupa preferinte, se poate adauga si gheata.
    E un suc delicios si asigura energia pentru intreaga zi.

  28. Bucatarescu says:

    144. DIANA SIRGHI: Suc cu ghimbir si ananas

    Este un mix delicios de vitamine, fibre, minerale si enzime, un energizant miraculous si un ajutor de nadejde in diete. Iata reteta:

    Ingrediente: miezul unui ananas taiat cubulete, o lingurita de ghimbir proaspat taiat marunt, zeama de la o lamaie, o lingura de patrunjel proaspat taiat marunt si o lingura de spanac proaspat taiat fideluta.

    Se pun toate ingredientele in blender si se omogenizeaza. Se toarna in pahare tip sonda si se presare deasupra coriandru proaspat, taiat mic.

  29. Bucatarescu says:

    145. VALENTIN MURARESCU: Limonada cu pomelo, miere si ghimbir este o bautura inedita si racoritoare, potrivita pentru zilele calduroase ale verii. Pe langa cele trei ingrediente, mai ai nevoie de apa si lamaie. Pune-o la rece inainte de a o servi garnisita cu felii de lamaie.

  30. Bucatarescu says:

    146. RALUCA-IOANA MANOLESCU: Cea mai faina combinatie e mar, portocala si morcov. Un suc savuros, o combinatie dulce-acru ce iti incanta simturile si te energizeaza la maxim

  31. Bucatarescu says:

    147. ANCA DINU: Eu acum 3 ani am fost diagnosticata cu o boala cronica ; credeam ca voi mai trai foarte mult .Dar cineva m-a invatat o reteta , care pot spune ca ma tine in viata ; nu m-a vindecat , dar nici boala nu avanseaza.
    SIROP DE CATINA
    INGREDIENTE
    -1 kg fructe de catina
    -200 gr miere de albine
    -200 ml apa
    PREPARARE
    Spalam catina sub jet de apa si o punem intr-o strecuratoare.
    O bagam la storcatorul de fructe care si separa semintele si o stoarcem. Eu fac aceasta operatiune de doua ori; deci dupa ce am stors-o o data,mai pun fructele iar la stors.
    Torn sucul obtinut intr-o sticla si adaug mierea si apa. Acopar sticla cu capacul si agit foarte bine continutul. Fac chestia asta cam doua zile de vreo 3 ori pe zi ca sa se topeasca si sa amestece bine mierea.
    O depozitez la frigider cu capacul pus dar neinfiletat , si zilnic consum 1-2 linguri pe stomacul gol .

  32. Bucatarescu says:

    148. NICU MARGARIT: Suc de mere, miere si pomelo. O minune care te energizeaza!

  33. Bucatarescu says:

    149. IONELIA-CRISTINA NICHITA: Suc cu sfecla rosie, mere si morcovi O bautura cu proprietati anticancerigene.
    Merele protejeaza stomacul de bacteriile daunatoare si plamanii de
    efectele nocive ale fumului de tigara;
    Sfecla rosie stimuleaza formarea globulelelor rosii si curata ficatul;
    Si sa nu uitam de beneficiile miraculoase oferite de lamaie: elimina
    toxinele din ficat, imbunatateste functionarea bilei, favorizeaza
    absorbtia mineralelor si purifica sangele.
    Ingrediente
    2 mere
    3 morcovi
    1/2 sfecla rosie
    1/2 lamaie
    Amesteca intr-un procesor merele, morcovii, sfecla rosie si lamaia.
    Se strecoara compozitia, se serveste intr-un pahar inalt si se orneaza
    cu un felie de lamaie.

  34. Bucatarescu says:

    150. AMALIA SASARMAN: LIMONADA CU MIERE,GHIMBIR SI PEPENE VERDE ( LUBENITA)

    INGREDIENTE:
    - 2 l suc de pepene vrede;
    - zeama de la 2 lamai;
    - 4 linguri de miere
    - 1/4 de radacina de ghimbir
    MOD DE PREPARARE:
    - storci zeama de lamaie si o lasi la rece;
    - storci miezul de pepene verde,pana obtii 2 l de suc- cu ajutorul noului storcator de fructe de la Philips este foarte usor!;
    - curata radacina de ghimbir de coaja, apoi feliaza ghimbirul in bucati de 0,5 cm;
    - pune intr-o tigaie mierea, ghimbirul si o cana de suc de pepene verde;
    - amesteca acest sirop continuu, pana cand se dizolva mierea;
    - lasa siropul deoparte o jumatate de ora, apoi trece-l prin sita si pastreaza doar lichidul;
    - amesteca siropul cu restul de suc de pepene vrede si zeama de citrice si toarna bautura obtinuta in pahare.

    Se serveste cu gheata si felii de lamaie sau,daca o oferi copiilor,doar rece, de la frigider.

  35. Bucatarescu says:

    151. VIORICA CREANGA: Sucul meu : MORCOVI, SFECLA ROSIE, MERE ,VARZA ALBA ,PORTOCALE SI PUTINA LAMAIE
    Sucul natural contine vitaminele A si C, folati, potasiu, magneziu si fitonutrienti. Aceste componente organice ale plantelor pot ajuta la prevenirea a numeroase boli.

  36. Bucatarescu says:

    152 -154. CRISTINA NICHITA:
    Ingrediente:
    Suc de portocale
    2 linguriţe de iaurt grecesc degresat
    1/2 cană de fructe proaspete
    Instucţiuni:
    Stoarce sucul de la o portocală şi toarnă-l în blender;
    Adaugă peste iaurtul şi cuburi de gheaţă, dacă îţi place rece;
    Adaugă şi fructele: căpşune, zmură, afine şi porneşte blenderul;
    Dacă nu este destul de lichid, mai adaugă sun de portocale.

    Este foarte satios si se bea dimineata. Este foarte gustos.

    Fresh pentru vegetarieni

    2 morcovi
    2 buchete de brocoli
    frunze de spanac crud si patrunjel
    1 mar, o portocala
    1/2 cana suc de portocale/mere
    Imi place acest fresh pentru ca are o combinatie de legume si fructe
    care dau un gust bun impreuna

    Suc tropical de lime, grepfrut si lamaie

    Poti obtine acest suc tropical amestecand 4 grepfruituri, 1 lamaie
    verde si 1 lamaie galbena. Sucul este bogat invitamina C, calciu si
    magneziul si este excelent pentru a elimina agentii daunatori din

  37. Bucatarescu says:

    155. ADRIANA POPA: Suc de morcovi cu orice. Orice se poate combina cu morcovii pentru un suc gustos si racoritor. Jumatate din cantitate pui morcovi, restul un amestec dupa gust de ce gasesti prin frigider – portocale, mere, miere, pere, sfecla rosie, pepene galben etc.

  38. Bucatarescu says:

    FACEM ultimele verificari si marti anuntam PREMIUL!

  39. Bucatarescu says:

    Grea deliberare! Am cerut parerea mai multor prieteni, inclusiv a echipei show-ului culinar Bucatarescu de la Kanal D, si, intr-un final, am ajuns la concluzia ca …sunt foarte multi concurenti merituosi! Felicitari tuturor participantilor!

    PREMIUL – un storcator performant PHILIPS VIVA COLLECTION HR 1855 – ii revine lui:
    121-123. ALEXANDRU DASCALU: Cred ca un suc bun are doua calitati – e bun la gust, savuros, si serveste si unui scop – energizare, detoxifiere etc. Dar nu intotdeauna aceste doua lucruri se impaca. Dimpotriva! Adesea se bat cap in cap. Oare ce gust sa aiba un suc de spanac sau alte verdeturi de primavara? Cu siguranta, va curate organismul de toxine, insa il bei cu multe strambaturi.
    Am testat multe retete de astfel de sucuri si, in final, am ajuns la propriul meu clasament.

    Locul III – SUC DE MORCOVI, TELINA, PIERSICI. De la morcovi si telina avem principiile active, de la piersici vine in mod natural dulceata. Proportiile sunt 1/4 morcovi, 1/4 telina, 1/2 piersici bine coapte.

    Locul II – SUC DE SFECLA ROSIE, PORTOCALE, LAMAIE. In reteta primita de la un prieten din America, era vorba initial de suc de merisoare, dar eu prefer vigoarea si culoarea puternica a sfeclei. Deci pun 4 parti de sfecla rosie, apoi adaug 2 parti de portocala si 1 parte de lamaie sau grapefruit, pentru a induce un pic senzatia de amareala, care, combinata cu cuburile de gheata, o face o bautura ideala pentru canicula.

    LOCUL I – SUC DE CAPSUNE, ANANAS, LAMAIE. Vine vremea capsunelor asa ca aleg 10 fructe mari, carnoase, coapte, Adaug 2-3 rondele de ananas (ideal e sa fie proaspat, cel din compot e exagerat de dulce), apoi 1 lime sau 1/2 lamaie. Optional, 1 kiwi. E delicios si merge cu gheata pisata si o frunzulita de menta.

    …Il rugam sa confirme adresa la office@bucatarescu.ro, trimitand si o copie scanata a documentului de identitate.

Leave a Reply