|

RETETELE Bucatarescu – porc marinat cu bere, sushi raw, orez din conopida, salata de linte rosie, ecler rapid!

In episodul 5 al emisiunii Bucatarescu, care se difuzeaza sambata, de la 11.30 pe Kanal D, apar multe surprize! Invitata speciala, Andreea Mantea, povesteste cum a invatat sa gateasca la numai 7 ani, dar si ce asteptari are de la Thailanda! Ghicim oare, de aici, unde se va desfasura luna ei de miere? In aceeasi emisiune, Cristina Turcu demonstreaza cum se poate face sushi in varianta raw, folosind numai legume, inclusiv “orez” din conopida si pastarnac, Alexandra Hirceaga face cel mai rapid ecler din lume, iar Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu dezvaluie unul dintre secretele sale culinare – porcul marinat in bere.   1. SALATA DE LINTE ROSIE CU PORUMB, MENTA SI BROCCOLI 100 gr linte rosie fiarta 100 gr porumb 150 gr broccoli fiert 100 gr morcov tocat fin 4-5 frunze menta ulei de masline extravirgin zeama de lamaie sau otet balsamic   2.SUSHI RAW (CU “OREZ” DIN CONOPIDA”) foi de alge nori “orez” din conopida si pastarnac 1 avocado copt 1 castravete 1 adei gras rosu 3- fire ceapa verde 1 morcov 50 gr frunze rucola 1 lingurita ghimbir ras 2 linguri ulei de masline 1 lingura sos de soia light sare   3.PORC MARINAT IN BERE 3 fileuri de porc 1 cutie bere neagra 2 linguri sos de soia 1 ceasca zahar brun 300 gr varza rosie tocata 2 mere tocate 2 linguri ulei de masline sare piper   4.VITA CU PASTE DE OREZ 400 gr cuburi de vita 200 gr paste de orez 3 linguri ulei de masline 100 ml suc rosii 1 lingura sos de soia 1 ardei gras 3 ardei iuti 1 morcov 2 catei de usturoi 1 lingurita ghimbir ras   5.ECLER RAPID aluat: -5-6 oua -300 ml lapte -150 gr faina -100 ml ulei -un varf de sare -1 jumatate lingura de zahar fin crema de vanilie: -3 galbenusuri -200 gr zahar fin -un varf de sare -100 gr faina -500 ml lapte -vanilie / esenta de vanilie -150 gr unt decor: -150 gr ciocolata cu lapte -bombonele decorative
Bucatarescu gateste cu echipamente performante Franke, electrocasnice Philips, ustensile de bucatarie Fiskars, vesela Kitchen Shop. Ingrediente: carne de porc de Peris, carne de vita Integra, mirodenii Solaris, salate Eisberg. Apa minerala: Borsec. Apa plata: Aquatique. Bere: Albacher. Sucuri: Giusto. Vinuri: gamele Byzantium (Rosso di Valachia, Blanc de Transylvanie, Rose Euxine ecologic) si Special Reserve (Feteasca Regala, Feteasca Neagra) de la Cramele Halewood. Vestimentatie Bucatarescu: Trends by Adina Buzatu.

Emisiune produsa pentru Kanal D de CoolMedia si Dynamic Hypertext, cu sprijinul Integral Media Buying. Producator general: Tekiru. Prezentator: Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply