|

Vinurile albe PRAHOVA VALLEY RESERVE

Vinurile selectionate din gama Prahova Valley a Cramelor Halewood poarta indicativul RESERVE, care atesta calitatea lor deosebita. In aceasta gama intra, astfel, Feteasca Alba Reserve si Sauvignon Blanc Reserve, vinuri de exceptie care, bine racite, fac deliciul meselor de vara.
Ambele vinuri au beneficiat de un tratament special inca din vie. Daca, pentru Feteasca Alba Reseve, provenind din Dealurile Munteniei, strugurii au fost recoltati la maturitate deplina si desciorchinati cu grija, pentru Sauvignon Blanc s-a procedat la o recoltare speciala, in doua etape de maturare, pe Colinele Dobrogei. Aceeasi grija s-a manifestat si in etapele ulterioare de prelucrare, mustul ravac bine limpezit fiind fermentat dupa reguli stricte, in prezenta unor drojdii atent selectionate. Rezultatul se concretizeaza in vinuri superioare, excelente pentru partenerierea cu preparate din peste, carne alba, branzeturi, legume, budinci rafinate, vanat mic si fructe de mare, in egala masura recomandate si ca aperitive de calitate. Nu uitati, insa, sa le raciti la 8-10 grade Celsius, pentru a obtine maximum de satisfactie in materie de gust si arome!
In zilele urmatoare vom trece la prezentarea detaliata a fiecarui vin, precum si la recomandari culinare, dupa care vom lansa un concurs special cu premii constand in seturi alcatuite din aceste vinuri speciale.

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply