|

DiVINitati de vita nobila de la Halewood

Cu 4 ani in urma, Halewood lansa primele vinuri Hyperion – Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon. Au urmat Theia Chardonnay, Kronos Pinot Noir si Rhea Viognier. Recent, au fost lansate Neptunus Shiraz 2011, Hyperion Chairman’s Reserve Cabernet Sauvignon 2008 si Hyperion Adrian Feteasca Neagra 2010. Cu ceeasi ocazie, au fost prezentate si noile editii Rhea Viognier 2011 si Theia Chardonnay 2012. De asemenea, un vin dulce licoros rosu – care va constitui o mare surpriza pentru cunoscatori!

Vinurile apar in editii limitate, de pilda Neptunus Shiraz e disponibil doar in 9700 sticle. Cabernet-ul Hyperion 2008 a fost maturat 36 luni in baricuri de stejar frantuzesc si a beneficiat si de invechire la sticla timp de 15 luni. Si Feteasca Neagra Hyperion din 2010 a stat 9 luni in butoaie de stejar si de peste 22 luni se invecheste in sticla, asa cum am aflat de la vinificatorul Lorena Deaconu, Dan Muntean si Marius Bratu.

Revenim in zilele urmatoare cu detalii despre fiecare dintre aceste vinuri de exceptie!
Noile sortimente vor fi disponibil in reteaua HoReCa si in magazinele Halewood – The Winery Outlet (Bucuresti, Ploiesti, Breaza-Nistoresti DN1, Sinaia, Azuga, Brasov, Sibiu, Targoviste, Constanta, Urlati), cat si pe www.winery-outlet.com.

Foto: www.oenolog.ro

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply