|

CONCURS Philips: Castiga un MULTICOOKER!

V-am prezentat zilele trecute un nou aparat incredibil de la Philips – MULTICOOKER, minunea care iti face toata treaba in bucatarie si, practic, gateste singur pentru tine.
Bucatarescu l-a testat si, dupa ce v-a aratat cum se face budinca de cartofi cu jumari, ciorba de fasole cu costita, ghiveciul calugaresc,si tocanita cu ficatei, va arata cum poate fi castigat un astfel de aparat care va revolutiona activitatea voastra in bucatarie.

CE TREBUIE SA FACI PENTRU A CASTIGA UN MULTICOOKER?

CONCURS BUCATARESCU & PHILIPS. In perioada 7-20 octombrie 2013, reciteste – pentru inspiratie – link-urile din acest material si indeplineste urmatoarea cerinta:

-Spune ce reteta ai gati tu creativ la MULTICOOKER si ce functie de baza a aparatului (BOIL, BAKE, FRY, STEW, RICE/PASTA, RISOTTO, PILAF, YOGURT, JAM, BAKE) sau ce succesiune de functii crezi ca ar trebui sa folosesti pentru a obtine un preparat gustos!

Trimite raspunsul tau la office@bucatarescu.ro in perioada 7-20 octombrie 2013 si poti fi chiar tu castigatorul unui MULTICOOKER!

Concurs promovat de Konkurs.ro.

Citeste si:

Tags: , , , ,

323 Responses for “CONCURS Philips: Castiga un MULTICOOKER!”

  1. Bucatarescu says:

    279.MARIANA BAROIU: M-am gandit sa folosesc functia BAKE si sa fac o prajitura cu struguri.

  2. Bucatarescu says:

    280.SILVIU DUMITRESCU: As pune-o pe mama sa-mi faca prajituri cu crema si torturi, iar blatul sa-l coaca cu BAKE la Multicooker.

  3. Bucatarescu says:

    281.MADALINA DRAGOMIR: Fasole cu ciolan sau varza cu ciolan as prepara utilizand functia BOIL.

  4. Bucatarescu says:

    282.MIMI CIOROIU: mi-as dori sa imi prepar zilnic copanel cu cartofi prajiti cu minunata functie FRY.

  5. Bucatarescu says:

    283-284.SILVIU BAROIU: N-as gati eu , dar as pune-o pe nevasta-mea sa faca 1) o ciorba buna de gaina de tara cu functia BOIL si 2) sa incerce si functia BAKE cu o prajitura negresa cu visine.

  6. Bucatarescu says:

    285.MADUTZA: As manca o supica de pui preparata cu aparatul minune folosind functiile BOIL si STEW.

  7. Bucatarescu says:

    286-288.CARMEN ADELINA STOICA: Dimineata – omleta (FRY), la pranza ciorba (BOIL) si tocanita (STEW), iar seara m-as multumi doar cu un iaurt cu fructe (YOGURT). Iata o azi ideala impreuna cu Philips Multicooker!

  8. Bucatarescu says:

    289.MARIANA TOPA: Aparatul acesta mi-ar usura mult munca in bucatarie.
    As fi mai increzatoare sa incerc noi retete.
    Incep cu ceva mai simplu, cum ar fi iaurtul cu fructe de sezon. (functia YOGURT)

  9. Bucatarescu says:

    290.MIHAI RED: Ciorba de conopida este preferata familiei mele (BOIL).

  10. Bucatarescu says:

    291.CORINA GHEORGHE: M-as aventura la o crema de zahar ars, sa vad daca imi iese cu BAKE (si, initial, cu FRY, pentru caramelizarea zaharului).

  11. Bucatarescu says:

    292.DANIELA VARLAM: Ardei umpluti de post – BOIL orez, FRY ceapa, STEW ardei umpluti.

  12. Bucatarescu says:

    293.ALIN STEGARU: Crema de ciuperci cu functia BOIL

  13. Bucatarescu says:

    294. GABI PANAIT: O ciorba consistenta cu carne de vaca si cartofi – BOIL me to the end of love.

  14. Bucatarescu says:

    295.ANICA SELEJAN: Supa de chimen cu BOIl si, separate, o ciulama de pui cu STEW.

  15. Bucatarescu says:

    296.RADU ZAHARIA: As face legume prin FIERBERE CU ABURI, este o reteta foarte sanatoasa, care nu implica prajirea sau arderea vreunui ulei ori a untului.

  16. Bucatarescu says:

    297.ALINA BANCEU: O tocanita de cartofi cu carne de purcelus, ceapa, usturoi si rosii – STEW.

  17. Bucatarescu says:

    298.MIHAELA SERBAN: Acest aparat iti ofera ocazia sa experimentezi in fel si chip. Imi place mult orezul si as vrea sa vad care e diferenta intre cum il pregatesti cu diferite functii: RICE, PILAF sau RISOTTO?

  18. Bucatarescu says:

    299.FLORINA MIHAIL: JAM – pere, mere, prune, gutui, toate fructele care se mai gasesc in piata.

  19. Bucatarescu says:

    300.ADRIAN ANGHEL: Incerc o mancare de chiftelute de porc cu piure de cartofi garniture. Cred ca am nevoie de FRY si STEW pentru chiftele si de BOIL pentru cartofii din care voi face ceva delicious.

  20. Bucatarescu says:

    301.ANDREEA CORBEANU: Vreau sa fac o ciorba radauteana si ma bazez pe Multicooker sa ma ajute cu BOIL.

  21. Bucatarescu says:

    302.VALENTINA CHIRU: Imi plac vinetele umplute, asa ca ma apuc sa prajesc carnea tocata si ceapa (FRY), apoi fac un sos de rosii (tot cu FRY), dupa care umplu vinetele si le asez in vas ca sa le gatesc (as pune 20 minute pe STEW, apoi 60 minute, la temperature mica, pe BAKE). Cand totul e gata, las pe KEEP WARM.

  22. Bucatarescu says:

    …Gata! Am terminat de postat toate retetele trimise de voi in perioada definite initial si recuperate din computerul care ne-a facut ceva figuri. Lipseste raspunsul cuiva? Noi ne apucam de verificari si saptamana viitoare unul dintre voi va primi un MULTICOOKER de la PHILIPS!

  23. Bucatarescu says:

    …AND THE WINNER IS: …Greu de ales un singur castigator intre atatia concurenti! Felicitari tuturor celor care au reusit sa fie originali si ne-au trimis preferintele lor reale, remarcand o sumedenie de retete delicioase pe care, cu ajutorul lui MULTICOOKER, le puteti pregati acum mult mai usor, facand o seminificativa economie de timp si avand garantia calitatii.
    In fine, dupa multe verificari (multumim prietenilor statornici ai site-ului pentru ajutorul lor!), am ales pe OPREA VIOREL, care ne-a aratat cat de bine se poate gati carnea de vita la MULTICOOKER:

    “Intotdeauna am o problema cu carnea de vita. E ingrozitor sa descoperi in farfurie ceva de consistenta si taria unei talpi de pantof, insa de cele mai multe ori chiar asa se intampla. De aceea sunt foarte pretentios atunci cand vine vorba de pregatirea unei retete cu carne de vita. Cel mai mult imi place friptura de vitel cu sos rosu (in care nu pun niciodata faina ca sa-l “inmultesc”). Fac, de fapt, un sos de vin cu tomate bine coapte si adaug cativa catei buni de usturoi. Nu e ceva supercomplicat dar, daca ai grija si de carne, mergi la sigur.
    Mai intai, iau o bucata frumoasa de pulpa de vitel, cam de 500 grame, o sarez si o frec cu piper verde macinat pe loc, apoi inmoi o crenguta de rozmarin in ulei de masline si bat usor carnea. Las carnea sa se odihneasca, apoi o portionez in cuburi mari, cu latura cam de 5 cm, pe care le scufund in vin rosu de calitate, si le las acolo asa, vreo 60 minute, depinde cat de tare ma grabesc.
    Dupa ce le scot din vas, le transfer in Multicooker, impreuna cu o ceasca de ulei de masline si cateii de usturoi curatati dar lasati intregi. (Nu folosesc ceapa, nici faina, nu vreau sa obtin un rantas.) Folosind functia FRY, prajesc carnea 15-20 minute, amestecand din cand in cand cu o spatula de lemn, ca sa se prajeasca uniform. Dupa aceea, adaug un pahar din vinul in care carnea a stat la fezandat, un pahar de rosii coapte fara pielita si pasate bine, o foaie de dafin, un cuisor si, daca am, o boaba de ienibahar pe care am presat-o un pic, ca sa inceapa sa-si elibereze aromele complexe. Totul e acum pregatit pentru functia STEW si setez la temperatura mica timp de 2 ore. Intre timp imi vad de treburile si cand e gata mancarea pregatesc o garnitura. Poate fi un piureu mai taranesc, cu cartofii nu integral sfaramati, pot fi cartofi natur cu putin unt si verdeata sau pot fi legume sotate usor. Alaturi, pun si un pahar de vin rosu …si ma bucur de viata!”

    Sa te bucuri de viata …alaturi si de MULTICOOKER!

Leave a Reply