|

CONCURS Oursson: Castiga un MULTICOOKER cu 45 de programe!

Gătește, prăjește, coace, fierbe, face tocană… Multicooker-ul Oursson este o adevărată gospodină și un asistent de nădejde în orice bucătărie! V-am prezentat ieri acest aparat multifunctional, care va usureaza mult munca, transformand gatitul intr-o reala placere.
Multicooker-ul Oursson cu presiune înaltă este ideal pentru a găti mâncăruri delicioase. Este un aparat multifuncțional produs în Coreea de Sud și o alternativă convenabilă la setul de aparate vechi de bucătărie. Acum, totul poate fi realizat în vasul de gătit cu capacitate de 5 l, doar prin adăugarea ingredientelor necesare!
Va reamintim ca noul aparat de gătit de la Oursson are 45 de programe automate de control și 13 niveluri de protecție. Îţi este de ajutor atunci când vrei să pregătești orice fel de mâncare, fie simplu sau complicat, alegând dintre programele de gătit friptură, sos, chiftele, ciorbă, tocană, prajituri, chec, compot, sarmale, piftie, omleta, mamaliga, cereale, preparate din peste, mici, snitele și multe altele. Poți opta pentru prepararea mâncării la aburi, prin fierbere, prăjire sau coacere, în funcție de dorințele si necesitățile tale. Aparatul te ajuta inclusiv la realizarea unor bauturi, dar si la prepararea iaurtului. Ai și un program personalizat de gătit la alegere, în cazul în care vrei să pregatesti ceva deosebit.

Acum, unul dintre cititori va putea fi, de Craciun, fericitul castigator al unui astfel de Multicooker Oursson, fiindca vom oferi un asemenea PREMIU valoros! Ce trebuie sa faceti pentru avea aceasta sansa? Recititi cu atentie articolul de prezentare, apoi raspundeti la office@bucatarescu.ro:

-E rosu, inteligent si gateste singur! Tie ce ti-ar placea sa gatesti cu ajutorul acestui MULTICOOKER OURSSON?

Perioada concursului: 9-23 decembrie 2013. Raspunsurile se trimit numai la office@bucatarescu.ro. Nu trebuie sa trimiteti retete cu lux de amanunte, este suficient sa numiti reteta favorita, eventual sa oferiti o justificare pentru alegerea facuta. Va rugam sa nu copiati retete de pe site-urile culinare! Sunt permise raspunsurile multiple. Bafta tuturor!

Concurs sprijinit de Konkurs.ro.

Citeste si:

Tags: , , , ,

282 Responses for “CONCURS Oursson: Castiga un MULTICOOKER cu 45 de programe!”

  1. Bucatarescu says:

    190.RODICA PATRAS: In weekend, as face o BUDINCA mare de cartofi cu rondele de carnaciori.

  2. Bucatarescu says:

    191.ANDRA ELENIC: Cred ca as incerca sa pregatesc GRANOLA cu acest multicooker.

  3. Bucatarescu says:

    192.MARIUTA BUCUR: Mi-ar placea sa gatesc SARMALE cu multicookerul Oursson. Sunt curioasa cate ar incapea, deoarece ne plac foarte mult.

  4. Bucatarescu says:

    193-194.ALEXANDRA CHENTIAN: SOTE DE MAZARE cu morcovi si piept de pui, plus o PRAJITURA usoara (CU VISINE sau negresa), rapid de preparat pentru momentele in care afli in ultima clipa ca vei avea musafiri :)

  5. Bucatarescu says:

    195.RAMONA LIANA GOGOCI: As face TOCANA DE LEGUME.

  6. Bucatarescu says:

    196.ION IORDACHE (9): Cu un MULTICOOKER as gati, de sarbatori, o CIORBA DE CURCAN.

  7. Bucatarescu says:

    197. ION IORDACHE (10): Ar fi buna de gatit o MANCARE DE CARTOFI,de post.

  8. Bucatarescu says:

    198.ION IORDACHE (11): As gati o MANCARE DE MURATURI asortate.

  9. Bucatarescu says:

    199.CATALIN ANDREI: Da, mi-ar face placere sa gatesc cu ajutorul MULTICOOKER OURSSON!

  10. Bucatarescu says:

    @CATALIN: Te rugam, numeste reteta favorita!

  11. Bucatarescu says:

    200.ION IORDACHE (12): Ar fi buna de gatit o TOCHITURA OLTENEASCA cu mamaliguta pripita cu muraturi asortate.

  12. Bucatarescu says:

    @ION IORDACHE: Prin ce se deosebeste TOCHITURA OLTENEASCA de cea MOLDOVENEASCA?

  13. Bucatarescu says:

    201.ION IORDACHE (13): As gati si SARMALUTE in foi de vita, DE POST.

  14. Bucatarescu says:

    202.ION IORDACHE (14): Ar fi buna si o MANCARE DE MAZARE cu carne de PORC..

  15. Bucatarescu says:

    203.LILIANA STEFAN: As incerca o mancare usor mai complicate si destul de laborioasa pe vechiul aragaz – GHIVECI CALUGARESC. As pune cartofi, ceapa, o vanata, ardei gras, kapia, gogosar, telina cuburi, morcovi si rosii, dar nu as exagera cu uleiul, eventual as complete cu apa sau cu supa de legume din cand in cand. La servire, as pune felii de paine neagra, iar daca as avea la indemana as razui putina branza telemea, ceva mai uscata. Cred ca merge alaturi si un pahar de vin rosu!

  16. Bucatarescu says:

    204.CORINA DATCU: As face mancare de LIMBA CU MASLINE si praz.

  17. Bucatarescu says:

    205.IULIAN TIMOFTE: Favorita mea – RASOL DE VACA si muuuult hrean cu otet!

  18. Bucatarescu says:

    206.IOANA VOISAN: Cu ajutorul aparatului MULTICOOKER OURSSON mi-ar placea sa gatesc minunatele SARMALE pentru Craciun.

  19. Bucatarescu says:

    207.ION IORDACHE (15): S-ar putea gati si o mancare de SCOICI PICANTE.

  20. Bucatarescu says:

    Raspuns mai multor cititori: Sunt permise RASPUNSURILE MULTIPLE (ex. Ion Iordache). Asta nu inseamna ca vom premia concurentul care da cele mai multe raspunsuri!!! Vom tine cont in primul rand de creativitate (retetele detaliate preluate de pe site-uri vor fi identificate prin verificari incrucisate) si de adecvarea retetei la caracteristicile aparatului, asa cum au fost acestea expuse in articolul de prezentare. Asadar, nu va impacientati fiindca un concurent a raspuns de 15 ori – va avea exact aceleasi sanse precum unul care a raspuns o singura data!

  21. Bucatarescu says:

    208.CORNELIU COZMIN PASTRAV: la multifunctional as pregati o IAHNIE CU LINTE ROSIE cu ciolan afumat, astfel:as cali ceapa, usturoi felii, seminte de chimen si de mustar in ulei de masline, la programul friptura cu capacul deschis, pana cand ceapa devine sticloasa, apoi adaug ciolanul afumat cu o cana de apa si lintea inmuiata(300 gr uscata), sare,piper,un ardel iute feliat si as programa la slow coocking timp de 1 ora

  22. Bucatarescu says:

    209.ION IORDACHE (16): As putea gati CIORBA DE MELCI, acrisoara, picanta,cu smantana si tarhon.

  23. Bucatarescu says:

    210.ION IORDACHE (17): Pentru zilele de post, se poate gati o TOCANITA DE LEGUME.

  24. Bucatarescu says:

    211.ION IORDACHE (18): As dori sa prepar o TOCANITA CU CIUPERCI si muschi de vitel.

  25. Bucatarescu says:

    212.PETRONELA MOCANU:
    Un pasionat al gatitului poate sa gateasca orice cu el, creativitatea e nemarginita iar bucataria e locul unde nimica nu e identic :) fiecare gust e unic! Cu toate acestea mi-ar placea sa gatesc un CHEC aromat cu socotisoara si portocala pentru a-l savura de Craciun! Se pun 3 oua separate albusurile (se bat cu putina sare si se amesteca cu urmatoarea compozitie) de galbenusuri (se bat cu zahar, zahar vanilat, esenta portocala, praf de scortisoara,coaja de portocala, un varf de praf de copt, 2 linguri de lapte). Se amesteca cele doua compozitii si se pune la copt…. Pofta buna!

  26. Bucatarescu says:

    213.ION IORDACHE (19): As gati CIORBA DE “RACI”’, olteneasca, acrita cu zeama de varza.

  27. Bucatarescu says:

    214.LAURA GHERGHISAN: Mi-ar placea sa fac o BUDINCA DE MACAROANE cu cascaval ras deasupra.

  28. Bucatarescu says:

    215. ALINA MARCHIS: imi place SUPA CU GALUSTE si patrunjel

  29. Bucatarescu says:

    216,ION IORDACHE (20): As dori sa prepar SUPA DE PUIde tara cu vegeta si taitei lati unguresti.
    Vegeta si taiteii i-am luat din piata de la Oradea.

  30. Bucatarescu says:

    217.ION IORDACHE (21): As mai gati CIORBA DE POTROACE cu zeama de varza, dreasa cu ou.

  31. Bucatarescu says:

    218.ION IORDACHE (22): S-ar putea gati CIORBA DE DOVLECEI ( castraveti ) acriti la borcan

    ( cu sare si leustean ), cu carne de boboc de gasca si smantana.

  32. Bucatarescu says:

    219.ION IORDACHE (23): As vrea sa prepar:

    – RULOURI DIN MUSCHI DE PORC ce au la interior:

    -feliute de cascaval, ciupercute, sunca presata,

    carnati ardelenesti, ardei gras-capia si masline.

  33. Bucatarescu says:

    220.ADRIANA ELENA STANESCU: Mi-ar placea sa gatesc SARMALUTE IN FOI DE VARZA , ca tot e sezonul lor

  34. Bucatarescu says:

    221.ANDREEA MIHAELA PAUNESCU: Cred că aș prepara o FRIPTURA DE VITA cu sos de roșii, dat fiind că fierberea în oale obișnuite durează atât de mult !

  35. Bucatarescu says:

    222.IOANA CRISTINA POPESCU: Mi-ar placea sa gatesc CHEC, deoarece este desertul meu preferat!

  36. Bucatarescu says:

    BONUS la PREMIU: 3 volume de gastronomie scrise de Bucatarescu, cu autograful autorului!
    Am intrat in ultimele 3 zile de concurs!

  37. Bucatarescu says:

    223.GABRIELA UNGUREANU: mi-ar placea sa gatesc CARNE CU LEGUME

  38. Bucatarescu says:

    224.DUMITRU UNGUREANU: vreau sa gatesc CARTOFI PAI

  39. Bucatarescu says:

    225.ION OPREA: vreau sa gatesc PUI CU LEGUME

  40. Bucatarescu says:

    226.DRAGU UNGUREANU: as incerca niste CARTOFI PAI

  41. Bucatarescu says:

    227.IOANA UNGUREANU: vreau sa gatesc SARMALE

  42. Bucatarescu says:

    228.ADRIANA LAUTARESCU: vreau sa gatesc LEGUME CU CARNE

  43. Bucatarescu says:

    229.DANIEL LAUTARESCU: as incerca PUI CU LEGUME

  44. Bucatarescu says:

    230,ION IORDACHE (24): Ce buna ar fi o MANCARE DE DRAGAVEI cu carne de porc!

  45. Bucatarescu says:

    231.ION IORDACHE (25): As gati CIUPERCI CU SOS PICANT ( ceapa, usturoi, praz, chili, boia de ardei iute, piper negru macinat, ketchup de casa dulce + iute, pasta de rosii de casa,

    sare de mare, ulei de masline, vegeta dulce ungureasca – intr-un cuvant, avem

    ‘’ adunare generala ‘’ de ingrediente ).

    Dupa o asemenea mancare, nu cred ca mai sunt microbi in corp.

  46. Bucatarescu says:

    232.ION IORDACHE (26): Mi-ar placea sa gatesc CARNE DE PORC
    impanata cu grasime
    inabusita, cu cimbru + foi de dafin, stropita cu vin rosu, cu sos picant ( mentionat anterior ).

  47. Bucatarescu says:

    233.ION IORDACHE (27): S-ar putea prepara PILAF DE OREZ cu carne de porc.

  48. Bucatarescu says:

    234.ION IORDACHE (28): As gati carne de PORC IN SOS DE VIN, picant.

  49. Bucatarescu says:

    235.MACRINA BLEOTU: Pentru ca din prezentarea aparatului OURSSON am vazut ca se poate prepara si iaurt, va propun o reteta romanesca .din zona Campinei ,foarte veche,preferata mea.
    CIORBA DE LOBODA ROSIE SI IAURT
    Ingrediente;
    -3 legaturi de loboda rosie(iarna eu pun la congelator)
    -5 fire de ceapa verde,(iarna o ceapa rosie)
    -o legatura de marar
    -1/2 lingurita sare
    -1 lingura delicat de la plafar
    -1,5 litri iaurt
    -o lingura ulei.
    Preparare:
    Intr-o oala se pune uleiul,ceapa tocata acoperita cu putina apa, se caleste si se adauga frunzele de loboda tocate subtire acoperite cu apa si se lasa sa fiarba sa se inmoaie.Apoi se adauga delicatul, sarea ,mararul tocat si se mai fierb circa 3 minute.La sfarsit se adauga iaurtul ,la foc economic,dar nu se fierbe ,ca sa nu se branzeasca laptele.
    Este delicioasa si sanatosa!

  50. Bucatarescu says:

    236.ION IORDACHE (29): As vrea sa pregatesc DROB DE MIEL, in forma de chec,

    cu oua fierte la mijloc.

Leave a Reply