|

ANDREEA SIMON, nuduri in Natura / Galerie FOTO de Cristi Buga …cu ANDREEA SIMON

ANDREEA SIMON continua colaborarea cu fotograful CRISTI BUGA,  dupa recentul ei debut cu un pictorial tulburator pe www.bucatarescu.ro.  Model in varsta de 24 ani, cea mai frumoasa fata din Ploiesti  a discutat mult cu artistul fotograf asupra tematicii celui de-al doilea pictorial. Fire sportiva, ANDREEA SIMON – care a facut baschet si volei la nivelul echipelor de juniori din orasul natal – este indragostita de natura si a practicat scuba diving in Turcia si mountain biking in Germania. Dar, considera ea, comuniunea cu natura ii da si o stare de liniste cu totul speciala, pe care CRISTI BUGA a surprins-o in cateva cuvinte emblematice: “Ce poate fi mai placut ochiului decat atunci cand Natura intalneste naturalul?… O veche idee de a mea este de a reda o evadare din civilizatie si canoanele ei, cu reguli, norme de conduita urmata de integrarea si comuniunea cu natura. Am vrut sa urmaresc gradual trairile si emotiile incercate in momentul parasirii “lumii civilizate” si intalnirea cu natura… De la teama de nou, la cercetare, descoperire, pana la integrarea totala….”. (Mai mult pe http://blog.cristibuga.ro).

ANDREEA are 1,75 m si 56 kg,  sani naturali si nu isi doreste sa faca absolut nici o operatie estetica: “Sportul si, mai ales, mersul de doua-trei ori pe saptamana la sala de fitness pot inlocui cu succes bisturiul si pot mentine musculatura tonifiata”.

(c) Cristi Buga si – pentru acest articol – Bucatarescu 2011-2015. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-urilor www.cristibuga.ro si www.bucatarescu.ro . Fotografiile nu pot fi modificate. Orice reproducere trebuie sa respecte compozitia originala.

Alte lucrari ale artistului pot fi vazute aici: http://www.cristibuga.ro, http://blog.cristibuga.ro, http://www.facebook.com/cristi.buga.

…In imagini surprinse de  CRISTI BUGA , intoarcerea la natura cu  ANDREEA SIMON!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

1 Response for “ANDREEA SIMON, nuduri in Natura / Galerie FOTO de Cristi Buga …cu ANDREEA SIMON”

Leave a Reply