|

GABRIELA COSMA, sosia OANEI ZAVORANU /Galerie FOTO de Dan Oprea …cu GABRIELA COSMA

GABRIELA COSMA este model in cadrul agentiei MModels Booking&Management, agentie manageriata de Marius Molan. In pictorialul de debut realizat in clubul The Lounge din Oradea, GABRIELA COSMA joaca rolul unei vampirite extrem de sexy!

GABRIELA COSMA este, la 25 de ani, PR-ul agentiei MModels Booking and Management. Originara din Oradea, fost model profesionist, isi imparte timpul intre organizarea sedintelor foto cu modelele agentiei si pregatirea acestora pentru a deveni modele cunoscute. GABRIELA COSMA este si make-up artist, realizand, in plus, si partea de outfit pentru modelele agentiei cu prilejul diferitelor prezentari de moda si al altor evenimente. Cu un sex-appeal irezistibil, focoasa bruneta este o persoana extrem de ambitioasa si are o personalitate deosebit de puternica.  Dupa realizarea acestei sedinte foto, s-a remarcat o asemanare izbitoare intre pasionala bruneta GABRIELA COSMA si o alta bruneta focoasa: OANA ZAVORANU.

Pictorialul de debut cu GABRIELA COSMA este realizat de cunoscutul fotograf Dan Oprea, de la studioul Mirage DO, autor si al faimoaselor antologii foto nud cu ardelence senzuale.
(c) Bucatarescu, Dan Oprea & MModels, 2011-2014. Pot fi reproduse 3 imagini numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

…Debut cu pictorial senzual pentru GABRIELA COSMA!

Citeste si:

Tags: , , , ,

Leave a Reply