|

MIRELA CHIRILA, ce asistenta sexy a pierdut ACCES DIRECT! 18 FOTO de Cristi Buga

MIRELA CHIRILA, fosta asistenta la Acces Direct,  a realizat primul ei pictorial exclusiv pentru Bucatarescu! Materialul poarta semnatura fotografului Cristi Buga , www.facebook.com/cristi.buga. Mirela este o fata cat se poate de directa: “Am 24 de ani,lucrez in domeniul modeling ului de la varsta de 15 ani! Sunt o fata foarte ambitioasa, care intotdeauna reuseste sa faca ce isi propune! Imi doresc sa lucrez in tv.upa ce am aparut in clipul <<Undeva, in Balcani>> al lui Puya, am lucrat, de altfel, o perioada destul de scurta la Acces Direct ca asistenta a lui Madalin Ionescu! Asa ca ….cine are nevoie de o asistenta tv sa apeleze la mine:)):)).Sunt absolventa de jurnalism! Imi place mult de tot sa gatesc, asa ca, in mod sigur, urmatorul pictorial va fi in bucatarie mea, gatind!
As poza senzual alaturi de o alta colega de podium asa cum au facut Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu, dar acum ramane de vazut pe cine voi alege sau cine ma va alege… Nu am nici o operatie estetica, nici macar vreo marire de buze, sunt naturala 10%, ceea ce ma face sa ma simt mandra:), poate ca mai tarziu, dupa o anumita varsta, voi apela, totusi, la chirurgia estetica!”

Nascuta in Bucuresti  pe 18 iunie 1989, Mirela are inaltimea de 1,73 cm, greutatea de 53 kg si dimensiunile 92 cm (sani)-63 cm (talie)-87 cm (solduri).

(c) Bucatarescu & Cristi Buga 2011-2013. Pot fi preluate 3 imagini, numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-urilor www.bucatarescu.ro si www.cristibuga.ro.

Make up & Hair style: Iulia Dumitru. Locatie: Hotel Radisson Blu (SAS).

Citeste si:

Tags: , , , , ,

1 Response for “MIRELA CHIRILA, ce asistenta sexy a pierdut ACCES DIRECT! 18 FOTO de Cristi Buga”

Leave a Reply