|

Piele alba vs. Piele neagra: ANDREEA LUTZ vs. CRISTIANA DIMA

 Andreea Lutz continua sa socheze: dupa cele doua pictoriale realizate cu excentricul designer Adrian Haiduc (pentru colectia BCarnal, colectia de bijuterii din carne si  proiectul BMentalB,  un veritabil manifest pentru eliberarea femeii de sub dominatia psihica a barbatului), modelul timisorean a incercat si un nou proiect pe cont propriu. De aceasta data, ea beneficiaza de o inedita imagine in oglinda, mizand pe contrastul intre pielea alba si pielea neagra (…chiar arsa la solar!).  Partenera de pictorial este modelul Cristiana Dima (cunoscuta si ea din BMentalB), iar  pictorialul este realizat de catre Mihai Toth ( www.fotomishu.ro) si makeup artist Cristina Cioca.
Andreea Lutz a fost unul dintre primele modele ale lui Bucatarescu. Mereu surprinzatoare, fata de 1,83 metri  si 58 kg din Timisoara, plina de tatuaje si uneori gata sa pozeze rasa in cap, poate fi gasita si si aici: www.andreealutz.webs.com. Andreea ne-a promis si alte mari surprize in viitorul apropiat!
(c) Bucatarescu si Mihai Toth 2011-2014. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

3 Responses for “Piele alba vs. Piele neagra: ANDREEA LUTZ vs. CRISTIANA DIMA”

  1. antropo says:

    frumoasa si bestia…
    am uitat si de rasism si de tot :) )…negresele rullzzz

  2. [...] Piele alba vs. Piele neagra: ANDREEA LUTZ vs. CRISTIANA DIMA [...]

Leave a Reply