|

FETEASCA NEAGRA din gama FLOARE DE LUNA de la Halewood

Vinurile FLOARE DE LUNA de la Cramele Halewood, pe care vi le-am prezentat AICI, au caracteristicile de excelenta ale seriei clasice Private Reserve. De altfel, la prestigiosul Concours Mondial de Bruxelles 2014, cele doua vinuri din gama au obtinut medaliile de aur.
FETEASCA NEAGRA FLOARE DE LUNA este un vin obtinut din struguri culesi in viile Halewood din regiunea Dealu Mare unde soiul Feteasca Neagra, cel mai valoros soi romanesc, atinge potentialul maxim de calitate. Roșu-rubiniu, vinul impresioneaza de la primul contact vizual, iar emotia intalnirii cu un vin de soi este amplificata la degustare. Este un vin elegant, cu un caracter de soi bine exprimat, taninuri fine, arome bine conturate de prune dulci uscate si fructe negre de padure proaspete completate de un fin amestec de vanilie si condimente. Invechirea la sticla ii confera un buchet intens si inconfundabil.
Vinul propune asocieri culinare generoase, pe care le vom explora in zilele urmatoare. Se serveste cu preparate din carne de porc, paste italienesti cu sos de rosii si branzeturi consistente si picante. O friptura de vanat fezandat in vin si intovarasit de o garnitura de ciuperci se potriveste la fel de bine.

Vinurile Floare de Lună pot fi achiziţionate în reţeaua de retail şi HoReCa, din magazinele Halewood – The Winery Outlet (Bucureşti, Ploieşti, Pitesti, DN1 Breaza-Nistoreşti, Sinaia, Azuga, Braşov, Sibiu, Târgovişte, Urlaţi, Constanta), precum si online accesând www.winery-outlet.com.

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply