|

Adio, ANGLIA! Manual de STRIPTEASE cu 4 englezoaice din fotbal: 57 FOTO + VIDEO …cu EMMA FRAIN, LACEY BANGHARD, SOPHIE READE si RHIAN SUGDEN

ANGLIA a fost eliminate de la Mondialul 2014 din Brazilia, dupa infrangerea in fata Uruguay-ului lui Luis Suarez (care, culmea, joaca in Anglia, la Liverpool). Rooney si echipa lui mai au o ultima consolare! Iata-le pe cele mai sexy englezoaice facand striptease pentru ei!

MANUAL DE STRIPTEASE cu 4 englezoaice celebre, care se dezbraca pas cu pas: EMMA FRAIN, LACEY BANGHARD, SOPHIE READE si RHIAN SUGDEN.

EMMA FRAIN ne fascineaza cu un nou pictorial pe tema strip-tease, dar si cu un video similar (vezi aici: emma-frain-sexy-striptease by EgotasticMedia). EMMA FRAIN este un model britanic care a debutat ca “Fata de la Pagina 3″ in cotidianul Daily Star. EMMA FRAIN are parte, acum, de pictoriale tot mai seducatoare, precum cel realizat special pentru site-ul ei (www.emmafrainofficial.com),  in care-si pune in valoare sanii impresionanti (si, incredibil, naturali!), cu care o concureaza si pe LUCY PINDER.  EMMA FRAIN are ambitii mari in domeniul afacerilor, ea participand la show-ul tv prezentat de Alan Sugar – “The Apprentice” (varianta show-ului prezentat in SUA de Donald Trump). …Nascuta in 1988 la Stoke, in Anglia, EMMA FRAIN este, acum, studenta la Universitatea din Chester, unde se specializeaza in …Stiinta Sportului!

LACEY BANGHARD  se inscrie si ea in familia englezoaicelor cu SANI MARI naturali si care au legaturi intime cu fotbalul.. Nascuta pe 28 aprilie 1992, LACEY BANGHARD este castigatoarea pe anul 2011 a competitiei de la Pagina 3 din The Sun, apoi in Nuts. Miniona de 1,55 metri cu SANI fabulosi a atras deja atentie fotbalistilor: se spune ca un important club din Premier League ar vrea sa o aiba drept mascota!
Iata si doua VIDEO cu LACEY BANGHARD goala si apetisanta: lacey-banghard-nuts-lingerie-shoot-01, plus lacey-banghard-nuts-lingerie-shoot-02

SOPHIE READE a devenit celebra aparand la Big Brother, apoi pozand cu celebrul mijlocas Matt Le Tissier de la Southampton si din nationala Angliei. Mai apoi, SOPHIE READE a avut o relatie cu atacantul Mario Balotelli, acum la Manchester City, unde e coleg cu portarul Pantilimon. (Pazea, Pantilimon! Ilie Dumitrescu, de pilda, nu a stiut sa faca fata tentatiilor feminine cand a jucat in Anglia…)

RHIAN SUGDEN, cea mai buna specialista din Anglia in materie de fotbal, continua sa pozeze tulburator de goala! De aceasta data, RHIAN SUGDEN a realizat un nou pictorial nud pentru revista Loaded. RHIAN SUGDEN este una dintre cele mai renumite modele care au pozat in pagina 3 a cotidianului britanic The Sun. Pe RHIAN SUGDEN v-am prezentat-o recent intr-un fabulos pictorial nud . RHIAN SUGDEN, o blonda cu ochi caprui si sanii naturali, este nascuta pe 11 septembrie 1986, are 1,70 metri inaltime si 50 kg greutate. Impreuna cu  LUCY PINDER , desfasoara activitati caritabile pentru copii cu ajutorul sportului (“Get Kids Going”, Modball Rally). RHIAN SUGDEN a aparut de mai multe ori la emisiunea saptamanala de analize fotbalistice – “Soccer AM”.

…Via Egotastic! si Nuts, MANUAL DE STRIPTEASE!

Citeste si:

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply