|

Vinurile FLOARE DE LUNA de la Cramele Halewood

Vinurile Halewood Floare de Lună Fetească Neagră 2013 şi Floare de Lună Fetească Albă 2013 au primit medalii de aur în cadrul prestigiosului concurs Mondial de Bruxelles, supranumit si campionatul mondial al degustarilor de vin, concurs ce a avut loc în perioada 2-4 mai 2014.

Competitia recunoscuta de Uninunea Europeana se organizeaza anual, din 1994, sub patronajul a doua mari organizatii: Biroul International al Viei si Vinului si Asociatia Internationala a Oenologilor. Asa cum deja ne-a obisnuit, Mondial de Bruxelles ofera o imagine la nivel mondial a industriei de profil si face cunoscute cele mai noi tendinte din lumea vinului.

Anul acesta, peste 8000 de vinuri provenite de la importanti producatori din 41 de ţări au fost înscrise in competitie, acestea fiind jurizate timp de trei zile, de specialisti ce au reprezentat 40 de nationalitati.

„ Ne bucuram si ne mandrim cu aceste doua medalii de aur intrucat ele reprezinta o recunoastere a calitatii inalte si constante a vinurilor noastre si mai mult, pentru ca sunt obtinute de doua vinuri produse din soiuri de struguri romanesti: Feteasca Negra si Feteasca Alba. Distinctiile primite certifica faptul ca performanta si calitatea, principiile dupa care ne ghidam, se reflecta perfect in vinurile noastre, Halewood fiind singurul producator din Romania care a obtinut de lungul timpului Marea Medalie de Aur in cadrul aceleasi competitii.” a declarat Dan Muntean, Director General Grup Halewood România.

Floare de Luna este noul nume al uneia dintre cele mai indragite game de vinuri produse de Halewood: Private Reserve. Pe langa noul nume, Floare de Luna, aceasta are si o noua imagine (eleganta si moderna), iar cele doua vinuri medaliate – Feteasca Negra si Feteasca Alba – sunt vinuri cu denumire de origine controlata, din struguri culesi in viile Halewood din regiunea Dealu Mare, respectiv Sebes – Apold.

Vinurile Floare de Lună pot fi achiziţionate în reţeaua de retail şi HoReCa, din magazinele Halewood – The Winery Outlet (Bucureşti, Ploieşti, Pitesti,

DN1 Breaza-Nistoreşti, Sinaia, Azuga, Braşov, Sibiu, Târgovişte, Urlaţi, Constanta), precum si online accesând www.winery-outlet.com.

…In zilele urmatoare, vom incepe sa analizam si sa degustam aceste vinuri de exceptie, apoi vom incerca sa le gasim partenerieri culinare inedite si, in final, vom lansa un concurs special cu premii constand in seturi din aceste vinuri.

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply