|

Mancarea si zodiile: Semnele de Pamant

Taurul, Fecioara, Capricornul

Aceste semne dau jos cu greutate kilogramele in plus pentru ca, desi constiente ca acumuleaza straturi inestetice de grasime, amina mereu inceperea unei cure de slabire.

Pamintul guverneaza scheletul osos si sistemul excretor. Elementul pamint este esential pentru crestere, reproducere si refacerea tesuturilor. Semnele de Pamint tind sa aiba probleme de greutate sau dereglari ale glandelor. Mincatul excesiv ori preferinta pentru mincarurile grele creeaza exces de Pamint, problema agravata de sedentarism.

Pe de alta parte, semnele de Pamint dau dovada de o indirjire iesita din comun. Ele sint mult mai rezistente in fata racelilor sau a gripelor decit semnele de Foc sau Aer.

Exces de Pamint

Sistemul leneveste, ingreunind organismul si functiile acestuia. Metabolism incetinit, ten gras, depozite de calciu, pilozitate excesiva – iata citeva dintre problemele care ar putea aparea.

Consuma: salate de fructe, germeni, legume condimentate, sucuri, supe si ceaiuri

Evita: mincaruri grele

Remedii: bitter suedez, ghimbir, piper negru

Lipsa de Pamint

Persoanele care se confrunta cu lipsa de Pamint isi ignora semnalele trupului si nu stiu instinctiv de ce anume au nevoie. Pentru restabilirea echilibrului, au nevoie sa-si creeze rutine care le confera un sentiment de securitate, au nevoie sa doarma mai mult si de iesiri dese la iarba verde.

Consuma: carne, cartofi, cereale integrale, radacinoase, lactate, brinzeturi, unt, zahar si ulei

Evita: fructe si cruditati

Remedii: ginseng, alge marine, lemn dulce, ulm alb  (va urma)

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply