|

HOROSCOP CULINAR: Pesti (19 februarie – 20 martie)

Portret cu hrana: Le place enorm mancarea, dar nu se deranjeaza prea mult sa o si pregateasca. De aceea, pot fi castigati pe viata cu o masa buna. Pentru nativii zodiei, prietenia trece neaparat si prin burta! Ciocolata de casa joaca rolul ei, de asemenea.

Bauturi recomandate: Vor iubi berea la tinerete, insa vor face tranzitia spre vinul bun spre 30 de ani, apoi vor cauta toate exclusivitatile din domeniu.

De gatit: Esential este micul dejun copios, in care, pe cat posibil, sa se regaseasca toate gusturile lumii, nativii fiind niste experimentalisti redutabili. Comozi, sunt in stare sa devore homar in fata televizorului, gata sa verse oricand pe covorul din living paharul de Tokaj scump…

Meniu:

-carnuri: derivatele porcului, neaparat sorici, toba, carnati picanti

-pescarie: toate fructele de mare, in special caracatita, creveti gambas, calamar, maruca (batog de icre din Catalunya)

-fructe: cirese amare, miez de nuca verde, prune afumate, struguri, inclusiv stafide

-legume: patlagele vinete, bob, linte, loboda, stevie

-condimente: curcuma, piper de Szechuan, lemon grass, chivas, tarhon

Citeste si:

Leave a Reply