|

HOROSCOP CULINAR: Taur (20 aprilie – 20 mai)

Portret cu hrana: Foarte pofticiosi, nativii din aceasta zodie nu prea stiu cand sa se opreasca din infulecat. Se numara printre campionii indigestiilor de tot felul. E greu sa-i faci sa inteleaga ca nu tot ce e apetisant e si sanatos. Salatele proaspete ar trebui sa predomine in meniul lor, ca si fructele, in special citricele.

Bauturi recomandate: Fini connaisseuri, sunt experti in vinuri, dar, adesea, exagereaza cu degustarea si efectele se vad imediat! Digestivele – de la Unicum la Ramazzotti – nu ar trebui sa le lipseasca niciodata…

De gatit: Pot fi usor impresionati cu mancaruri pline de savoare din repertoriul bucatariei traditionale: ciorbele grase cu bucati mari de carne, tocanitele de vita cu sos, deserturile laborioase la cuptor…

Meniu:

-carnuri: vitel

-pescarie: nisetru, morun, alti sturioni

-fructe: mere, banane, cirese, pere, capsuni

-legume: avocado, mazare, , spanac, rosii

-condimente: marar, patrunjel, menta, cuisoare

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply