|

HOROSCOP CULINAR: Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Portret cu hrana: Cei mai multi nativi fac parte din secta ciudata a celor care nu iubesc dulciurile, nici macar prajiturile cu fructe si glazura de ciocolata. In schimb, iubesc lactatele, putand incepe ziua cu o cana mare de lapte, pentru a termina, seara, cu un pahar de kefir.

Bauturi recomandate: Nu se prea omoara dupa vin, dar nu zic nu unor tarii, de la whiskey-ul de Tennessee la distilatele orientale din orez (sake) sau mastica greceasca.

De gatit: Urasc dinerurile oficiale si banchetele simandicoase, fiind atrasi, mai degraba, de gratarele in aer liber si mancarea de picnic. Nu uitati o selectie de branzeturi cu fructe uscate si confiate primprejur!

Meniu:

-carnuri: tocaturi cu mirodenii

-pescarie: pastrav afumat, zacusca de peste, salata de somon

-fructe: zmeura, mure, merisoare, alune de padure

-legume: creson, stevie, dovlecel, pastarnac

-condimente: anason stelat, susan, piper verde, cardamon

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply