|

CHILE – Exuberanta gusturilor! LIVE COOKING & Wine Show by Vinexpert & Bucatarescu

4 retete de paine inedite, 6 feluri de mancare savuroase,
7 vinuri de clasa!

Joi, 18 septembrie, 19.30, Vinexpert Lounge (Calea Dorobantilor 152): Continuam incursiunile in lumea sofisticata a gastronomiei in parteneriat cu cea mai buna selectie de vinuri! Dupa cele 4 editii ale show-ului live Continentele Gustului, Vinexpert si Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu va invita sa sarbatoriti Ziua Nationala a statului Chile – unul din tigrii vinurilor din Lumea Noua – in stil exuberant sud-american.

1.Intampinare cu Spumant Vina Mar Demisec.

2. Paine… in 4 variante cu Chardonnay Vina Mar Reserva Especial.

marraquetas (fiesta cu chifle);
- sopiapillas (painici cu dovleac;)
sango - painici cu jumari (chicharrones);
dobladitas (triunghiuri picante);

Servite cu dressinguri incitante, ulei de masline extravirgin “Gran Cucina” si crema de balsamico “Leonardi”.

3. Cazuela Marina (supa densa cu scoici si creveti) cu Sauvignon Blanc Tarapaca Gran Reserva, servita cu o picatura de ulei cu trufe “Gran Cucina”.

4. Milcaos – chiftele de cartofi cu sos rosu, cepe mici caramelizate si pasta de avocado picanta cu Carmenere Misiones De Rengo Cuvee.

5. Empanadas Con Pino (placinte cu carne de vita tocata, ceapa, stafide, masline ,oua fierte tari tocate cubulete) cu mix de salate Eisberg si Tarapaca Zavala Cuvee (Cabernet, Cabernet Franc si Syrah).

6. Ajiaco Criollo – Porc cu fasole si ardei în sos de vin rosu cu Neyen – Espiritu De Apalta (Carmenere & Cabernet Sauvignon).

7. Tort De Crema De Zahar Ars Stil Leche Asada si sos de ciocolata cu Tarapaca Late Harvest (Sauvignon Blanc & Gewurztraminer).

Ca de obicei, in seara evenimentului, clientii Vinexpert beneficiaza de 20% reducere la vinurile degustate, paharele, carafele si decantoarele Riedel folosite, precum si la produsele de gastronomie ” Leonardi”,“Gran Cucina” si “Edouard Artzner”.

Pret: 150 lei/persoana.

Numarul de locuri este limitat.

Rezervari la 0740 029 642, 0740 100 397, sales@vinexpert.ro, dorobanti@vinexpert.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply