|

Kim Kardashian – 1,57 metri vs. 53 kg / Regimul de detoxifiere

Intotdeauna, m-am revoltat impotriva canoanelor stricte, de genul 90-60-90. Perfectiunea cifrelor intoarse pe dos in acest 69 perpetuu este una mincinoasa, Cum spune un clasic englez, frumusetea nu sta in standarde, ci in cumululu savant de imperfectiuni. de aceea, ma enervez cumplit cand Nana imi interzice sa mai gatesc noaptea, fiindca asta ar tenta-o peste poate si i-ar da peste cap cantarul de dimineata. Mie imi vine sa-i replic arghezian: “Sa pipai si sa utlu este!”.

Tot acest preambul are, de fapt, ca scop un elogiu adus naturaletii formelor debordante apartinand lui Kim Kardashian, una dintre cele mai senzuale femei din lume. (Nu doar fiindca e vedeta Playboy, iar eu sunt un vechi crescator de iepurasi!!!) Kim nu e mai inalta decat Pamela Anderson, dezvaluie belsug de curbe si, in materie de fund bombat, o bate, zic eu, pe Jennifer Lopez.

Kim si sora sa, la fel de planturoasa Khloe, au slabit fiecare pana la 8 kg in 4 saptamani, apeland la un regim de detoxifiere, dublat de o serie de exercitii la sala. Ele au alergat reprize de cate 3 km pe banda, apoi au ridicat greutati in serii de 30 minute. Au renuntat la hamburgeri si bauturi gazoase, nu si la dulciuri!  De aratat, arata insa senzational!

Citeste si:

Tags: , , , ,

2 Responses for “Kim Kardashian – 1,57 metri vs. 53 kg / Regimul de detoxifiere”

  1. thecreatrix says:

    nu are cum sa aiba doar 53 de kile :)

    sunt mare fana kim, mersi ca scrii despre ea.

  2. Bucatarescu says:

    Tu cat crezi ca are, totusi?

Leave a Reply