|

RALUCA OLARIU – Culorile pasiunii(1): Red Morning /24 FOTO nud de Dan Oprea

Raluca Olariu – supranumita “fata cu fundul perfect” – este una dintre cele mai sexy si, in acelasi timp, cele mai active clujence ale momentului. Intr-un timp record, fotograful Dan Oprea, de la studioul MirageDO, a realizat nu mai putin de 5 pictoriale cu acest model neconventional, plin de viata si dispus la orice experiment artistic. De aceasta data, cei doi au realizat un material in care culoarea rosie semnifica aceasta pasionala pofta de viata, iar dimineata trimite la dorinta permanenta a modelului de a o lua de la capat, de a se reinventa. De aceasta data, Raluca incepe explorarea taramului culorilor, prima aleasa fiind cea care sugereaza sangele clocotitor al unei fete de 22 ani. In acelasi timp dulce si temperamentala, ingenua dar lipsita de inhibitii, Raluca se daruieste efectiv aparatului de fotografiat, in fata caruia uita de complexe, pentru a savura din plin fiecare clipa traita intens in studio.Vor urma, desigur, variatiuni pe alte teme pline de …culoare! Bucatarescu, care crede in destinul acestui model si in talentul fotografului care o defineste atat de bine, va va prezenta in exclusivitate toate noile lor experiente artistice. Voi pe ce fond o vedeti pe Raluca in viitorul pictorial: ALB, NEGRU, ALBASTRU?

(c)Bucatarescu 2011-2014. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

1 Response for “RALUCA OLARIU – Culorile pasiunii(1): Red Morning /24 FOTO nud de Dan Oprea”

  1. [...] primele lor pictoriale Bucatarescu, Adina Barbu a capatat numele de „noua Nicoleta Luciu“, iar clujeanca Raluca Olariu, „fata cu [...]

Leave a Reply