|

Concurs FISKARS: 5 Premii de Craciun pentru pasionatii de bucatareala!

Stiti cat de mult imi plac produsele FISKARS pentru bucatarie si gradina! Impreuna cu renii din Finlanda, m-am gandit ca se cuvine sa incheiem anul cu un CONCURS FISKARS, la care oferim 5 PREMII tentante si indispensabile oricarui pasionat de gastronomie: 5 SETURI FISKARS, continand fiecare cate un TEL cu brate de silicon si o PERIE/PENSULA, tot de silicon. ,
Cu aceste accesorii in culorile traditionale FISKARS – portocaliu & negru – puteti bate ouale, sosurile sau cremele cu care, apoi, ungeti cele mai apetisante preparate de Craciun.
Ce-i de facut pentru a avea o sansa de a intra in posesia unui astfel de premiu chiar de Ajun?
Foarte simplu. Nu trebuie decat sa raspundeti provocarii noastre:
-La ce reteta de Craciun va ganditi sa folositi cele doua accesorii de bucatarie de la Fiskars?
Trimiteti raspunsurile voastre (care pot fi multiple si/sau insotite de fotografii sau detalii, mici trucuri de gatit) la office@bucatarescu.ro. Perioada concursului: 16-23 decembrie 2014.
Bafta, tuturor!

Citeste si:

Tags: , , , ,

68 Responses for “Concurs FISKARS: 5 Premii de Craciun pentru pasionatii de bucatareala!”

  1. Bucatarescu says:

    1.ANDREI COLTESCU: Pulpa de porc tinuta la cuptor jumatate de zi si unsa cu dulceata batuta cu sos de rosii si condimente.

  2. Bucatarescu says:

    2.DIANA MARIA SAPLACAN: Placintute cu cuvertura de spuma de galbenusuri si zahar pudra.

  3. Bucatarescu says:

    3.MIHAELA VOICU: Bezele! In toate culorile!

  4. Bucatarescu says:

    4.GEORGETA NICOLAE: Ma tenteaza sa fac un tort de clatite cu mai multe feluri de dulceata dispuse pe fiecare foaie.

  5. Bucatarescu says:

    5.ADRIANA BARBU: As face tort cu glazura de ciocolata. E festiv si foarte gustos.

  6. Bucatarescu says:

    6.DANIELA MIHAI-CONDURACHE: Cred ca anul acesta voi inlocui pana de gasca de la bunica atunci cand voi unge cozonacii inainte sa-i scot din cuptor…

  7. Bucatarescu says:

    7.ANTONIA VOICILA: Noua ne plac fructele de mare si as pregati cu ajutorul telului de la Fiskars un sos de usturoi cu maioneza light. Pensula as folosi-o sa dau “fatza” cozonaceilor fara de care nu-mi pot imagina sarbatoarea Craciunului.

  8. Bucatarescu says:

    8.FERENCZ LORAND NEMETH: Eu de Craciun o sa fac clatite Gundel si as avea nevoie de accesoriile date la concurs.

  9. Bucatarescu says:

    9.ANA: Super, cozonacul de casa cu nuca si stafide!

  10. Bucatarescu says:

    10.ANA POPESCU: Cu telul Fiskars as face maioneza pentru salata beouf si cu pensula Fiskars as unge placintele moldovenesti …

  11. Bucatarescu says:

    11.IULIAN BAICU: Feiptura de purcel.

  12. Bucatarescu says:

    12.MAGDALENA MUZICA: Telul ,vesnicul si neobositul obiect indispensabil in bucatariel-as folosi la toate prajiturile gen . Alba ca zapada, tort de ciocolata ,negresa,. Pensula fara doar si poate la cozonaci si placinte.

  13. Bucatarescu says:

    13.CLARA ZOICAS: Ustensilele mi-ar fi de un real ajutor in pregatirea tortului cu bezea.

  14. Bucatarescu says:

    14.DAN ABABEI: Salata boeuf.

  15. Bucatarescu says:

    15.ANISOARA GOLEANU: M-am gandit la reteta: placinte “poale-n brau cu branza dulce”
    La placinta, folosim doua oua, pe care le batem cu telul cu brate de silicon de la Fiskars si, la sfarsit, se ung cu ou amestecat cu sirop de zahar, cu ajutorul pensulei de silicon de la Fiskars.

  16. Bucatarescu says:

    16.DOINA F: Reteta de Craciun la care as folosi cele 2 accesorii ar fi:telul pt.a bate ouale la tort,iar pensula pt.a unge suprafata cozonacului.

  17. Bucatarescu says:

    17.CATALIN: As face un chec.

  18. Bucatarescu says:

    18.MARIANA SMARANDOIU: Pensula o voi folosi pentru uns cozonaci iar telul pentru crema de zahar ars.

  19. Bucatarescu says:

    19.DACIANA IVAN: Pe langa cozonacii de Craciun, unde telul si pensula sunt indispensabile, as mai face bezele cu ravase, un chec cu multe oua de tara si o rulada de ciuperci.

  20. Bucatarescu says:

    20.ADRIANA ELENA: Tort de ciocolata.

  21. Bucatarescu says:

    21.BRINDUSA ALUCULESEI: Sunt minunate aceste ustensile de bucatarit si abia astept sa le am in bucataria mea si sa le pun la treaba.
    Am la folosesc pensula la uns cozonacii,am sa folosesc telul la prepararea cremelor pentru torturi si prajituri,la prepararea maionezi si exemplele pot contiuna.In bucataria mea toate ustenilele isi gasesc mereu treaba ,nu someaza niciuna.

  22. Bucatarescu says:

    22.BLUE ANGELO: Friptura de purcel.

  23. Bucatarescu says:

    23.GEORGIAN STARLUC:
    Salata de bouef:
    - cu telul fac maioneza
    - cu spatula ornez frumos pe platou (mai las un pic de maioneza deasupra)

  24. Bucatarescu says:

    24.OANA OANA: La un cozonac pufos cu crema de ciocolata in interior si miere cu nuca pe deasupra.

  25. Bucatarescu says:

    25.ALEXANDRA IOSUB: De Craciun cu pensula as unge cozonacii cu ou pentru a fi rumeni si luciosi, iar cu telul as amesteca grisul pentru a face o prajitura cu bulion !

  26. Bucatarescu says:

    26.MAGDALENA MUZICA: Telul ,vesnicul si neobositul obiect indispensabil in bucatariel-as folosi la toate prajiturile gen . Alba ca zapada, tort de ciocolata ,negresa,. Pensula fara doar si poate la cozonaci si placinte.

  27. Bucatarescu says:

    27.LILIANA LAZAR: La prepararea checului glazurat cu crema de ciocolata!

  28. Bucatarescu says:

    28.CRISTINA POPESCU: Cu cele doua accesorii de bucatarie de la Fiskars as gati rulada din carne de porc umpluta cu sunca, morcov si carnati sau cabanos si un cozonac delicious!

  29. Bucatarescu says:

    29.MADALINA MUZA: Eu as face foi pe dosul tavii cu crema , crema evident folosind telul de la Fiskars . O alta varianta ar fi clasica budinca cu crema de cafea la mijloc. Spun doar aceste simple retete pt ca acestea ni le permiteam noi in copilarie si erau la indemana

  30. Bucatarescu says:

    30.LARISA DELIA MARDARE: Vreau sa pregatesc cu accesoriile de la dvs. cozonac, prajituri, sarmale,friptura.

  31. Bucatarescu says:

    31.GABITA ONUT: Craciunul acesta mi-as dori sa gatesc fursecuri cu diferite forme si diferite culori ,pentru a bucura toata familia.

  32. Bucatarescu says:

    32.CRISTINA LOVE: Eu folosesc produsele la prajitura mea preferata. -prajitura cu mac.

  33. Bucatarescu says:

    33.PAUL TOMOSOIU: Cand folosesc cele 2 ustensile de la Fiskars ma gandesc la baterea aluatului pentru branzoaice si la ungerea lor dupa ce au fost scoase din cuptor!

  34. Bucatarescu says:

    34.MACRINA BLEOTU: As folosi cele 2 ustensile la prajitura mea favorita LACRIMA DE ELEFANT .Telul pentru prepararea pandispanului, iar paleta m-ar ajuta sa pun toata compozitia in tava.

  35. Bucatarescu says:

    35.OANA DRAGU: Cele 2 accesorii Fiskars mi-ar fi de un real ajutor la prepararea fursecurilor festive in forma de bradut, om de zapada sau globulet.

  36. Bucatarescu says:

    36.COSMINA MARCHIS: Cu pensula am sa ung cozonacii si cornurile cu ou iar cu telul am sa bat crema si am sa fac mamaliguta la fetita mea.

  37. Bucatarescu says:

    37.IOANA DELIA ZOLTAN: Mi-ar prinde bine cele doua ustensile la prepararea prajiturii”Rulada lui Mos Craciun”si al unui chec cu lamaie.

  38. Bucatarescu says:

    38.ANAMARIA VISAN: As folosi produsele Fiskars la prepararea unui tort cu mere si scortisoara , invelit intr-un strat gros de frisca

  39. Bucatarescu says:

    39.IZABELA GERGELY: As face cu noile ustensile de la Fiskars prajitura Greta Garbo care e prefarata familiei mele. Telul ar fi de folos la baterea oualor iar pensula pentru intinderea glazurei.

  40. Bucatarescu says:

    40.MIHAELA MIKA: Le-as folosi la un tiramisu savuros si la niste clatite delicioase,
    Tiramisu este mult mai bun daca in cafeaua folosita se adauga si 50 de gr de amaretto disarono ,aluatul de clatite nu se va mai lipi daca in tigaie la prima clatita se vor pesara cateva granule de zahar dupa ce a fost unsa.

  41. Bucatarescu says:

    41.CATALINA MOCANU: In fiecare an prepar anumite prajituri, iar telul de oua ar fi perfect pentru prajitura mea, Tabla de sah, iar pensula e perfecta pentru a unge bruschetele mele cu cascaval( cu unt sau ou) pentru o aroma si gust deosebit. Deja le simt mirosul!

  42. Bucatarescu says:

    42.NELIDA AMET: As folosi cele doua accesorii de bucatarie de la Fiskars pentru cozonac cu umplutura de cacao si nuca.

  43. Bucatarescu says:

    43.SILVIU OANCEA: Ustensilele mi-ar fi de un real ajutor in pregatirea salatei de boef si a cozonacului pentru Craciun.

  44. Bucatarescu says:

    44.CLAUDIA-LAVINIA SERAFIMCIUC: As folosi cele doua accesorii de bucatarie de la Fiskars la prepararea tortului din crema de zahar ars si a caltabosilor.

  45. Bucatarescu says:

    45.MADALINA CHIVU: Cele 2 ustensile vreau sa le folosesc la un tort pe care il pregatesc impreuna cu familia un tort de ciocolata.

  46. Bucatarescu says:

    46.CLAUDIA DRUGA: Eu folosesc produsele la reteta de cozonaci.

  47. Bucatarescu says:

    47.DANIELA MOISE-CONSTANTIN: Sunt indispensabile in bucatarie in aceasta perioada, cand fac cozonaci, salata boeuf, chec, friptura cu sos de dulceata si multe alte bunatati pentru familia mea!

  48. Bucatarescu says:

    48.DIANA MIHAELA MARINESCU: Checuri si friptura!

  49. Bucatarescu says:

    49.LAURA LUPESCU: As folosi telul si pensula la prepararea unor deliciosi cozonaci traditionali de Craciun, telul pt baterea oualor cu zaharul si laptele, iar pensula pt a unge cozonacilor cu ou cand sunt pusi in tava.

  50. Bucatarescu says:

    50.LUCICA AGACHE: Telul l-as folosi pentru crema de nuca si cacao pentru a umple cozonacii care nu trebuie sa lipseasca de pe masa in ziua de Craciun si pentru maioneza de la salata de bouef dar si la batut ouale pentru a unge cu ajutorul pensulei Fiskars piinea facuta in casa si cozonacii frumosi mirositori, pentru a fi mai luciosi si mai rumeni.

Leave a Reply