|

MISTICANZA, mod de folosire / De ce iubim SALATELE (8)

Mixul de salate cu valeriana – MISTICANZA de la eisberg - ma inspira intotdeauna! Combinatia de baby spinach, batavia rosie si verde, plus insinuantele frunzulite de valeriana ….imi da aaaaaaripi! De aceea, cand am lucrat meniul pentru The Wine Bistro by Vinexpert (din Piata Victoriei), aceasta a fost prima salata la care m-am gandit. I-am adaugat mozzarella (de preferinta, orechiette), oua de prepelita taiate pe jumatate, rosii cherry, seminte de dovleac, mix de ardei trasi la tava in putin unt

si crutoane de casa (facute la cuptor, peste ele pulverizand foarte putin ulei de masline extravirgin si, la final, adaugand rozmarin verde tocat). Merge cu Yoghurt Dressing, cu vinegreta clasica dar si cu un mix de sirop de fructul pasiunii, ulei de masline si tarhon. Poate fi o salata introductiva la pranz, dupa cum poate fi piesa principala a meniului spre seara. Iar, daca ii mai pui si ton si fileuri de anchois, plus cuburi de cartof fiert, obtii o varianta interesanta de Nicoise, nu?

Multe retete interesante cu produsele eisberg gasiti AICI: https://www.facebook.com/IubescSalatele

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply