|

The Wine Bistro – singura locatie din Bucuresti acreditata de Cavalerii Vinului / Galerie FOTO

THE WINE BISTRO by Vinexpert este singura locatie din Bucuresti acreditata de Ordinul European al Cavalerilor Vinului (OEVE), recent fiindu-i atribuita Placa de Domiciliu a OEVE, in semn de recunoastere a standardelor ridicate ale colectiei de vinuri ale Casei si a excelentei serviciului.
Placa de Domiciliu a fost dezvelita de OKT Eques de Vino Marius Farmazon, Consul OEVE Romania si Republica Moldova, in prezenta Consiliarius de Vino Florin Bejan, proprietarul Vinexpert, a demnitarilor OEVE – Eques de Vino Bogdan Gilculescu, Proconsul OEVE Romania, Paul Stoicescu, Maresal I, Eques de Vino Dan-Silviu Boerescu, Legat I OEVE Bucuresti, Eques de Vino Costin Dinu, Legat II Bucuresti, precum si a numerosi membri si simpatizanti OEVE. Ceremonia a fost urmata de o degustare de vinuri frantuzesti.
THE WINE BISTRO a fost deschis in Piata Victoriei (Calea Victoriei 155) si este primul wine restaurant din Bucuresti, bazat pe conceptual de wine and food pairing implementat de Vinexpert si Bucatarescu in cadrul proiectului “

Continentele Gustului”. Pe langa variatele propuneri de asociere culinara a vinurilor, sunt prezentate si celelalte colectii ale Casei Vinexpert: Sparkling Cocktails, Single Origin Coffees, Blended Coffees, Spirited Coffees, Fine Spirits, Cigars, Riedel – The Wine Glass Company, Gourmet si Premium Gifts.
Pentru grupuri, THE WINE BISTRO sustine si programe customizate de wine and food pairing bazate pe asocieri culinare solicitarile clientilor.
Cea mai impresionanta colectie de vinuri si cele mai interesante– in Piata Victoriei (Calea Victoriei 155), la THE WINE BISTRO!

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply