|

Reteta de salata Valtellina: Leerdammer – irezistibil pana la ultima felie!

Ești un pofticios prin definiție sau un pasionat de arta culinară? Ești atât de încântat de tot ce înseamnă mâncare încât e suficient să îți spună cineva numele unui preparat și deja ți-l imaginezi în diverse combinații, care de care mai gustoase, mai deosebite? Atunci cu siguranță ești permanent interesat să descoperi secrete care să dea un plus de savoare preparatelor preferate.
Brânza Leerdammer de origine olandeză este cea mai recentă descoperire în materie de brânzeturi. Lansată de curând în România, Leerdammer are un gust special, ușor dulceag, cu note de nuci. Leerdammer este alegerea perfectă pentru iubitorii de combinații gustoase în sandvișuri. De asemenea, poate fi folosită în salate, ca topping delicios pentru paste, pizza sau în rețete mai sofisticate ori servită ca aperitiv sau desert, alături de un pahar de vin.
Leerdammer este un produs pe bază de lapte de vacă, are un conținut de grăsime de 45% și este bogată în calciu. Leerdammer nu are adaos de conservanți şi conține mai puțin de 0,1% lactoza.
Leerdammer este disponibilă în 4 arome: Original, Light life, o variantă mai ușoară care are cu 38% mai puțină grăsime decât varianta Original, Delacrème, cu o textură mai cremoasă, pentru “connaisseurs”, și Caractère care oferă un gust mai puternic, datorită perioadei mai lungi de maturare. Produsul este disponibil în felii pre-ambalate, într-un pachet resigilabil, păstrându-și astfel prospețimea și gustul irezistibil până la ultima felie.

Salată Valtellina

Porții: 4
Masa: prânz, cină
Ingrediente necesare:
• 16 felii de Leerdammer Original
• 120 gr. de carne de vită feliată
• 4 linguri de ulei de măsline extra virgin
• câteva picături de suc de lămâie
• 100 gr. de salată curățată
• câteva crutoane
• sare și piper
Modalitate de preparare:
1. Condimentează feliile de carne de vită uscate cu un pic de ulei, câteva picături de suc de lămâie și piper negru.

2. Realizează un amestec din ulei de măsline extra virgin, un vârf de cuțit de sare, piper negru proaspăt măcinat și puțină zeamă de lămâie.

3. Asezonează feliile de salată cu amestecul obținut și distribuie o cantitate egală în 4 farfurii. Deasupra, adaugă pe rând feliile de carne de vită și feliile de Leerdammer Original.

La final, presară câteva crutoane. Pofta buna!

Leerdammer este produsă în Olanda de Bel Group și distribuita în România de Danone. Leerdammer este lider pe segmentul brânzeturilor feliate în Europa de Vest.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply