|

Ce regim de detoxifiere a urmat Andreea Marin! VIDEO

Video AICI: https://www.youtube.com/watch?v=Y3kdaCDOUl0

Dupa ce a introdus conceptul de vacanta detox in Romania, Andreea Marin lanseaza astazi un documentar de 60 de minute, care surprinde in imagini si cuvinte tot ceea ce se intampla in timpul unui astfel de program.

Filmat pe Riviera Turceasca, in Bodrum, documentarul pune accent pe etapele si beneficiile unei vacante de detoxifiere.

“Este o experienta pe care trebuie sa o traiesti pentru a intelege cat de serioasa este schimbarea pe care o produce in viata ta, pentru sanatatea ta. Am ajuns la detoxifiere intr-o perioada de cadere si de dezechilibru in privinta sanatatii. Atunci am aflat ca informatia inseamna putere, viata. Aceste programe de detox sunt ca o scoala in care asimilezi informatii despre modul in care functioneaza corpul tau, despre alimentele care ne fac bine si cele de care trebuie sa ne ferim, despre cum trebuie ele combinate, despre cum sa ne mentinem corpul curat si pe dinaintru, nu doar pe dinafara. Totul s-a schimbat vizibil pentru mine dupa detoxifiere, si pot spune ca am intinerit, pur si simplu.”, declara Andreea Marin.

Pentru acest documentar, Andreea Marin a intervievat specialisti in nutritie, intructori de fitness, yoga, pilates, bootcamp, meditatie zen, specialisti in proceduri spa si dedicate detoxifierii.

“Detoxifierea nu inseamna, pur si simplu, sa inlocuiesti hrana solida cu sucuri vreme de o saptamana. In astfel de centre, programul se desfasoara sub atenta indrumare a unei echipe de specialisti, care include medici, nutritionisti, instructori pentru terapii din toate colturile lumii, specialisti in cosmetica faciala si corporala… Fiecare persoana primeste un program individualizat in momentul in care ajunge in centru, in functie de nevoile personale, de varsta si de afectiunile pe care le are”, mentioneaza Andreea Marin.

Un alt punct important pe care il atinge documentarul este legat de incidenta cazurilor de cancer sau alte boli ale secolului in societatea moderna si legatura cu “curatenia” ce trebuie mentinuta in corpul nostru pentru a fi sanatosi.

Documentarul a avut premiera internationala pe www.travelforsenses.com, iar mai multe informatii despre detox pot fi gasite pe site-ul www.detoxbyandreea.ro, site pe care Andreea l-a facut ca raspuns la volumul mare de intrebari primit in ultimii doi ani de la publicul sau pe tema detoxifierii.

Citeste si:

Tags: , ,

Leave a Reply