|

Serena Williams, nuduri si forta – Galerie foto

Unora le place Serena. O Serena de abanos, cu muschii lucrati impecabil, sexoasa in ciuda aspectului de “forta a naturii”. Pe aceasta idee, reviste ca ESPN Magazine, Jane sau Ebony s-au grabit sa o pozeze nud (vezi galeria foto), iar Serena nu a zis nu niciodata. Se pregateste Playboy?

Recunoscuta ca o gurmanda, gata sa manance un pui intreg la o masa, Serena este obligata sa isi supravegheze apetitul, pentru a fi in cea mai buna forma sportiva la concursuri. In plus, ea face alergari, practica yoga Bikram si, bineinteles, joaca tenis de dimineata pana seara. Yoga Bikram reprezinta o sinteza din anii ’70 a 26 tehnici de yoga, dintre care 2 sunt tehnici de respiratie. “Inventatorul” ei, Bikram Chowdury, a devenit milionar dupa ce si-a patentat ansamblul de metode!

Altminteri, cand are cateva zile de pauza, Serena se repede in mancaruri “nesanatoase”, cum ar fi pizza cu multa branza de la Bella Vita (din New York).  Inaintea meciurilor, prefera un sandvis cu carnati de curcan si cartofi copti, o combinatie de proteine si carbohidrati.

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply