|

Crazy Mother Cooker a castigat SandwichBattle by Cris-Tim /RETETA

Crazy Mother Cooker a castigat Sandwich Battle by Cris-Tim cu o reteta inedita, in care apar chorizo tras la tigaie, ou-ochi de prepelita, branza de capra si tapenada de ierburi-de-gust…

Echipa Crazy Mother Cooker impreună cu Cris-Tim a găsit “Rețeta Sandwichului Perfect” în cadrul evenimentului #Sandwichbattle care a avut loc ieri, 10 septembrie la restaurantul Iconic Food&Wine and Design by Camelia Șucu. Bătălia a fost strânsă, iar cei prezenți au avut o misiunea grea: să deguste cinci sandwichuri delicioase și să îl aleagă pe cel care conține mixul perfect de ingrediente astfel încăt să îl transforme un produs culinar desăvârșit.

Cinci echipe, conduse de cunoscuti bloggeri culinari ai momentului- Laura Laurențiu (www.retetecalamama.ro), Oana Igrețiu (www.savoriurbane.ro), Teo Rogobete (www.teoskitchen.ro), Cristina Toth (www.divainbucatarie.ro) și Florin Itu (www.crazymothercooker.blogspot.ro), au gătit sandwichul perfect după rețete unice, așa cum nu s-au mai facut, cu produse Cris-Tim din gama crud-uscate.

Echipa câștigătoare este Crazy Mother Cooker și a fost formată din Florin Itu și Melinda Kutasi(Teohar). Sandwichul câștigător are în compoziție Salamul Chorizo de la Cris-Tim și se numeste Club99. Acesta poate fi savurat pentru o lună de zile la restaurantul Iconic Food&Wine and Design by Camelia Șucu din Aleea Alexandru nr. 7.

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply