|

RUCOLA – afrodisiac neasteptat: savuroasă în bucătărie, efecte surprinzătoare în dormitor! DE CE iubim SALATELE (3)

Stresul de zi cu zi poate avea un impact negativ asupra vieţii amoroase. Şedinţe, zeci de minute petrecute în trafic, facturi, termene limită, proiecte noi, iar relaţia ta pare că suferă de fiecare dată. De ce să nu o revigorezi cu un truc simplu, natural şi sănătos?
De secole, unele feluri de mâncare au fost considerate ca având proprietăţi afrodisiace.
Un afrodisiac (denumit aşa în onoarea Afroditei, zeiţa dragostei) este o mâncare sau o substanţă care îmbunătăţeşte libidioul. Acesta reuşeşte, prin creşterea circulaţiei sângelui, să reducă stresul şi să aibă efecte pozitive asupra sistemului nervos, prin crearea unei stări de relaxare.
Cu toţii am auzit lucruri fantastice despre fructele de mare, ciocolată şi şampanie. Dar dacă te simţi puţin debusolat în dormitor, ai mereu la îndemână o soluţie surprinzătoare, simplă şi eficientă: rucola. Da, ai citit bine: aceste frunze mici şi delicate îţi pot da impulsul necesar unei nopţi…. cel puţin interesante.
O sursă bogată de vitamina A şi vitamina C, rucola este cunoscută de pe vremea Imperiului Roman ca un puternic afrodiziac. Cu un gust uşor picant şi originară din zona mediterană, rucola a fost folosită ca stimulent natural începând cu secoulul 1 d.Hr, iar romanii i-au asociat propriul zeu al fertilităţii, pe Priapus.
În prezent, această plantă este disponibilă pe rafturile magazinelor indiferent de sezon, proaspătă şi gata pentru o experienţă culinară afrodisiacă.
eisberg îţi oferă rucola ready to eat direct din pungă în farfurie. Nu mai e nevoie să tai şi să speli. Tot ce trebuie să faci este să deschizi punga, să pui salata în farfurie să adaugi câteva ingrediente suplimentare pentru un plus de savoare şi gata: ai o masă gustoasă, plină de beneficii ascunse. Doar gustă această salată delicată, uşor picantă şi credem că vei înţelege de ce este atât de apreciat.

Mai multe detalii despre produsele eisberg, dar şi reţete interesante găseşti pe pagina noastră de Facebook:
https://www.facebook.com/IubescSalatele

Citeste si:

Tags: , , , ,

1 Response for “RUCOLA – afrodisiac neasteptat: savuroasă în bucătărie, efecte surprinzătoare în dormitor! DE CE iubim SALATELE (3)”

  1. [...] RUCOLA – afrodisiac neasteptat: savuroasă în bucătărie, efecte surprinzătoare în dormito… [...]

Leave a Reply