|

ANDREEA SIMON, studii de NUD / 12 FOTO senzationale de Cristi Buga cu ANDREEA SIMON

ANDREEA SIMON, fata cu forme perfecte originara din Ploiesti, continua colaborarea cu fotograful CRISTI BUGA,  dupa recentul ei debut cu un pictorial tulburator pe www.bucatarescu.ro.  Model in varsta de 24 ani, ANDREEA a discutat mult cu artistul fotograf asupra pictorialelor sale, orientand tematica in conformitate cu pasiunile ei.  Fire sportiva, ANDREEA SIMON – care a facut baschet si volei la nivelul echipelor de juniori din orasul natal – este indragostita de natura si a practicat scuba diving in Turcia si mountain biking in Germania. Dupa ce a fascinat cu fotografiile realizate in natura, ANDREEA SIMON se intoarce, insa, acum in studio, unde CRISTI BUGA a creat o serie remarcabila de studii de NUD artistic. (Mai mult pe http://blog.cristibuga.ro).

ANDREEA are 1,75 m si 56 kg,  sani absolut naturali si nu isi doreste sa faca  nici o operatie estetica: “Sportul si, mai ales, mersul de doua-trei ori pe saptamana la sala de fitness pot inlocui cu succes bisturiul si pot mentine musculatura tonifiata”.

(c) Cristi Buga si – pentru acest articol – Bucatarescu 2011-2015. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-urilor www.cristibuga.ro si www.bucatarescu.ro . Fotografiile nu pot fi modificate. Orice reproducere trebuie sa respecte compozitia originala.

Alte lucrari ale artistului pot fi vazute aici: http://www.cristibuga.ro, http://blog.cristibuga.ro, http://www.facebook.com/cristi.buga.

…Surprinse de CRISTI BUGA, fascinantele imagini de studio cu ANDREEA SIMON!

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply