|

ANDREEA SIMON, emotie de toamna / Debut NUD / 12 FOTO de Cristi Buga …cu ANDREEA SIMON

 ANDREEA SIMON este o revelatie! Descoperirea artistului CRISTI BUGA este, probabil, cea mai frumoasa fata din Ploiesti si una dintre marile promisiunii ale modelling-ului autohton! ANDREEA SIMON are 22 ani si a absolvit anul acesta  Universitatea Romano-Americana din Bucuresti cu specializarea Studii Economice Europene. Acum, ea urmeaza un master in cadrul aceleasi facultati la Managamentul si Marketingul Organizatiei.

ANDREEA are 1,75 m si 56 kg, iar de modelling s-a apucat in urma cu cateva luni, mai mult dintr-o joaca. Un prieten i-a spus ca ar putea sa lucreze oricand ca model si ea si-a zis “De ce nu?”. Curand, ANDREEA obtinea inclusiv cateva joburi in afara tarii.  Bruneta cu sani absolut naturali este pasionata de dans, de fotografie , de literatura si, nu in ultimul rand, de sport. ANDREEA SIMON a facut baschet si volei la nivelul echipelor de juniori din Ploiesti. Acum face mult fitness, dar ii plac si sporturile extreme: a practicat scuba diving in Turcia si mountain biking in Germania.

La capitolul  gastronomie, ii place foarte mult mancarea traditionala turceasca, felul ei preferat fiind “manti” – un fel de galuste de casa, umplute cu carne tocata de miel sau vita, care se servesc cu un sos de iaurt cu usturoi. De gatit, ANDREEA  stie sa gateasca supe si tot felul de mancaruri traditionale romanesti ( chiar si sarmalute, in care nu ezita sa puna si …stafide!). Intrebata ce si-ar dori la “ultima masa”, ANDREEA a raspuns ca ar vrea …o placinta cu mere facuta in casa.

In materie de barbati, ANDREEA prefera barbatii inteligenti si sinceri, cu simtul umorului, hotarati, care stiu intodeauna ce vor: ” Un barbat ma poate seduce si cu o floare , daca stie sa mi-o ofere la momentul oportun…”.

(c) Cristi Buga si – pentru acest articol – Bucatarescu 2011-2015. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-urilor www.cristibuga.ro si www.bucatarescu.ro .

Alte lucrari ale artistului pot fi vazute aici: http://www.cristibuga.ro, http://blog.cristibuga.ro, http://www.facebook.com/cristi.buga.

…In viziunea lui CRISTI BUGA , emotie de toamna cu  ANDREEA SIMON!

Citeste si:

Tags: , , , ,

2 Responses for “ANDREEA SIMON, emotie de toamna / Debut NUD / 12 FOTO de Cristi Buga …cu ANDREEA SIMON”

  1. [...] VEZI AICI POZELE NUD! Trimite!    Facebook    Messenger   window.___gcfg = {lang: 'ro'}; (function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true; po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); })(); [...]

  2. [...] frumoasa ploieşteancă s-a întors în studioul bucătărescu.ro, unde a realizat o serie remarcabilă de studii de nud [...]

Leave a Reply