|

BRIGITTA GRUIA, oradeanca sexy – debut / 15 FOTO provocatoare de Ovidiu Sebezan

BRIGITTA GRUIA este senzualul model bihorean, care a avut o aparitie, in 2008, si in revista FHM. Iata cum se prezinta ea: “  Sunt nascuta in Oradea la 3 aprilie 1987, in zodia Berbec. Masurile mele sunt: 92-63-89,  am 167 cm inaltime si 47kg. Am inceput sa pozez acum 4 ani, am avut numeroase aparitii locale. Daca ar fi sa ma definesc in doar trei cuvinte as spune ca sunt seducatoare, inteligenta si puternica. Imi place sa-mi traiesc viata, consider ca tot ce mi se intampla in viata se intampla cu un anumit scop si incerc sa iau din toate astea ce e bine si mai ales de ce am nevoie, sunt convinsa ca “fiecare este fauritorul propriului sau destin”, nu exista unul prescris. Nu imi place sa analizez mult, prefer sa fiu spontana, mereu deschisa la noutati, dar totodata gandita in situatile care se cere. …Imi place sa citesc, sa gatesc si sa pozez. Este primul meu pictorial realizat cu fotograful Ovidiu Sebezan si sunt foarte multumita de rezultat, pe viitor cred ca voi fi mai indrazneata!”.

Cu aceasta ocazie, Bucatarescu anunta inceputul colaborarii cu fotograful Ovidiu Sebezan, din Tg Mures. Tanarul artist are 30 ani si, in decursul ultimilor cinci ani, a transformat fotografia dintr-un hobby intr-o pasiune devoratoare. El a reusit o serie impresionanta de pictoriale cu Rosse Marie Florescu, Iulia Rosca, Andreea Tivadar si Alexandra Badescu, dar a si promovat multe fete mai putin cunoscute. Dovada sta si blogul sau incitant: ovidiusebezan.blogspot.com. In viitorul imediat, Ovidiu ne anunta cateva mari surprize!

(c)Bucatarescu…&Ovidiu…Sebezan 2011-2016. Pot fi reproduse 2 imagini, numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , ,

1 Response for “BRIGITTA GRUIA, oradeanca sexy – debut / 15 FOTO provocatoare de Ovidiu Sebezan”

  1. [...] “Am inceput sa pozez acum 4 ani, am avut numeroase aparitii locale. Daca ar fi sa ma definesc in doar trei cuvinte as spune ca sunt seducatoare, inteligenta si puternica. Imi place sa-mi traiesc viata, consider ca tot ce mi se intampla in viata se intampla cu un anumit scop”, a spus ea pentru bucatarescu.ro. [...]

Leave a Reply