|

CARLA KOVACS, sportiva sexy din Oradea / 21 FOTO de Dan Oprea cu CARLA KOVACS

CARLA DIANA KOVACS este un model superb din Oradea. CARLA KOVACS a fost descoperita decunoscutul fotograf Dan Oprea, de la studioul Mirage DO, autor si al faimoaselor antologii foto nud cu ardelence senzuale.CARLA KOVACS este nascuta pe 18 aprilie 1988, fiind un Berbec ambitios, care adopta deviza “Viata e scurta, traieste fiecare moment la maximum!!!”. CARL KOVACS este o blonda inalta (1,77 metri, 58 kg), cu sani naturali superbi si are, deloc intamplator, o alura sportiva,  ea fiind practicanta de gimnastica aerobica, tae bo si gimnastica ritmica.

CARLA KOVACS a facut primul curs de modelling la 10 ani in Oradea. A participat  la  concursuri de frumusete printre care si “Ia-te in piept cu Simona Sensual”, unde a luat locul 1. “Inelul cu diamant” a fost al doilea concurs mai important la care a participat, obtinand locul 2. A fost aleasa “Miss Leonardo” de curand si a luat locul 3 la “Miss Transilvania”. CARLA KOVACS se descrie astfel: “Sunt o persoana ambitioasa, dornica sa invete cat mai multe lucruri noi. Pe viitor, doresc sa incep o afacere ce se leaga mult cu partea aceasta de modelling. Vreau sa le fac frumoase pe fetele care vor sa-si dezvolte o cariera in modelling, sa reusesc sa construiesc un salon in care sa gaseasca tot ce au nevoie pentru infrumusetarea si intretinerea lor. Inca din copilarie mi-a placut sa fiu independenta si sa ma descurc cu fortele proprii si familia mea a fost alaturi tot timpul sa ma indrume cu sfaturi utile”.

Make up realizat de RALUCA OLARIU, clujeanca polivalenta  recunoscuta si  drept “fata cu fundul perfect”. Locatie: The Lounge, Champagne & Bar Boutique, Oradea.

(c) Bucatarescu & Dan Oprea, 2011-2016. Pot fi reproduse 2 imagini numai cu precizarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

1 Response for “CARLA KOVACS, sportiva sexy din Oradea / 21 FOTO de Dan Oprea cu CARLA KOVACS”

  1. laur says:

    bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Leave a Reply