|

Daruri de Decembrie de la DOVE!

DESCOPERĂ NOILE SETURI CADOU PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI
DOVE ADVANCED HAIR SERIES

Bucură-te de noile game Dove Advanced Hair Series: Oxygen Moisture, Pure Care Dry Oil și Youthful Vitality!

Dove înțelege că un păr frumos poate influența starea de spirit a unei femei și că, în același timp, aceasta are nevoie de o îngrijire personalizată a părului.
Noua gamă pentru îngrijirea părului Dove Advanced Hair Series oferă femeilor soluții care până acum păreau imposibile: îngrijirea și hrănirea părului, în funcție de tipul de păr și un beneficiu suplimentar pentru frumusețe creat pentru fiecare tip de păr.
Noile colecții conțin cele mai avansate soluții Dove pentru îngrijirea părului, pentru a revigora și pune în valoare trăsăturile specifice ale părului.

Dove Oxygen Moisture Collection
Dă viață părului fin!
Dove Oxygen Moisture. Hidratare + până la 95% mai mult volum*

Șamponul, balsamul și masca Dove Oxygen Moisture au formule lejere, care îți oferă un plus de hidratare fără să-ți încarce părul. Gama beneficiază de tehnologia de ultimă generație: Oxyfusion. Ingredientele emoliente obișnuite sunt hidrofobe (nu iubesc apa) și se depozitează pe suprafața firului de păr, în timp ce ingredientele infuzate cu oxigen din gama Oxygen Moisture sunt solubile în apă și nu se depun pe suprafața firului de păr. Astfel, părul se bucură în același timp de hidratare în profunzime, dar și de elasticitate și volum.
Se recomandă utilizarea Dove Oxygen Moisture ca parte a unui ritual format din trei etape (curățare, îngrijire și tratament) pentru o îngrijire excepțională a părului fin și drept.
*utilizare șampon și balsam vs păr cu sebum, fără volum
Setul Dove Oxygen Moisture include șampon, balsam, mască tratament și o cutie premium cadou.

Preț recomandat: 71.29 lei

Dove Youthful Vitality Collection
Descoperă frumusețea părului revitalizat!
Dove Youthful Vitality. Hrănire în profunzime + păr cu aspect mai bogat*

Cu trecerea timpului, părul tău pierde din nutrienții esențiali, devenind uscat și fragil. Noua gamă Dove Youthful Vitality are grijă de nevoile părului matur, tratează semnele devitalizării, hrănind părul în profunzime și conferindu-i un aspect mai bogat.*

Formulele speciale ale șamponului și balsamului sunt completate de o inovație în categoria produselor de îngrijire a părului, Dove Youthful Vitality BB cream – un produs multi-beneficiu, care ajută la refacerea nivelului de nutrienți, la fortifierea și protejarea părului împotriva ruperii și îl face ușor de aranjat. Părul tău va fi mătăsos, revitalizat și puternic.

*utilizare șampon și balsam vs. păr cu sebum, fără volum.
Setul Dove Youthful Vitality include șampon, balsam, BB Cream și o cutie premium cadou.

Preț recomandat: 71.27 lei

SETURI CADOU DOVE DERMASPA
DESCOPERĂ CEA MAI BUNĂ ÎNGRIJIRE DOVE PENTRU PIELEA TA PRINTR-O EXPERIENȚĂ SPA MULTI-SENZORIALĂ

Dove DermaSpa Goodness3 Collection
Dove DermaSpa Goodness3 conține cea mai recentă inovație în îngrijirea pielii de la Dove: tehnologia Cell-Moisturisers™ (agenți de hidratare esențiali obținuți din uleiuri naturale) derivată din produsele pentru îngrijirea tenului.
Dove DermaSpa Goodness3 combină uleiurile omega extrase din cătină cu tehnologia Cell-Moisturisers™ care acționează chiar în interiorul celulelor pielii*, lăsând pielea optim hidratată. Uleiurile omega, cunoscute pentru proprietățile de refacere a barierei de protecție a pielii, sunt infuzate în formula activă Dove pentru o textură a pielii catifelată, luminoasă şi cu un aspect uniform. Gama este caracterizată de un parfum sofisticat cu amestec de vanilie, nucă de cocos şi mosc, cu note răcoritoare de citrice, ghimbir energizant şi măr, combinate cu un buchet sofisticat de frezie şi frangipani.

*din stratum corneum
Setul Dove DermaSpa Goodness3 include loțiune de corp, cremă de mâini și o geantă elegantă cadou.

Preț recomandat: 32.33 lei

Dove DermaSpa Uplifted+ Collection
Dove DermaSpa Uplifted+ conține cea mai recentă inovație în îngrijirea pielii de la Dove: tehnologia Cell-Moisturisers™ (agenți de hidratare esențiali obținuți din uleiuri naturale) derivată din produsele pentru îngrijirea tenului.
Gama Uplifted+ oferă hidratare şi hrănire în profunzime*, acestea fiind principalele elemente care ajută la refacerea vizibilă a elasticității şi fermității pielii. Gama include un ser disponibil sub forma unui recipient cu bile (roll-on), care hidratează pielea printr-o acțiune ușoară de masaj, pentru a-i îmbunătăți fermitatea şi elasticitatea. Produsele te îmbie printr-un parfum rafinat de nuferi eleganți şi castravete, împrospătat cu frunze verzi de iris combinate cu note senzuale de santal, paciuli indonezian şi mosc dulce.

*din stratum corneum
Setul Dove DermaSpa Uplifted+ include loțiune de corp, roll-on pentru corp și o geantă elegantă cadou.

Preț recomandat: 55.46 lei

Dove Beauty Collection Complete Bag
DESCOPERĂ FRUMUSEȚEA. DOVE ESTE DIFERIT.
De Sărbători dăruiește-ți momente speciale de răsfăț!

Ritualul tău zilnic de frumusețe poate începe cu o experiență unică de răsfăț cu gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing. Îmbogățit cu tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™ și spumă cremoasă și bogată, acesta îți învăluie pielea în catifelare și hidratare.

Formula inovatoare cu DeepCare Complex a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (stratum corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Săpunul-cremă Dove Beauty Cream este singurul săpun cu ¼ cremă hidratantă care nu usucă pielea așa cum o fac săpunurile obișnuite fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atât pentru corp, cât și pentru față. Având o formulă delicată și un pH neutru, Dove curăță delicat pielea și menține bariera naturală de protecţie a pielii în stare optimă, protejând-o astfel împotriva deshidratării.

Deodorantul antiperspirant roll-on Dove Original cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E îngrijește delicat pielea subrațului și îți oferă 48h de protecție antiperspirantă eficientă. Bucură-te de o piele a subrațului mai fină și catifelată cu deodorantul antiperspirant Dove Original.

Șamponul Dove Intense Repair este special creat pentru părul degradat. Acesta are la bază tehnologia Fibre Actives™, ce repară firul de păr din interior, și serul hidratant MicroMoisture, care îngrijește și repară suprafața acestuia. Părul devine astfel mai rezistent, cu până la de 5 ori mai puține vârfuri despicate*.

*Șampon și balsam Intense Repair vs. șampon obișnuit

Setul Dove Beauty Collection Complete conține și o geantă elegantă cadou.

Preț recomandat: 66.68 lei

Dove Silk Collection Complete Bag
DESCOPERĂ FRUMUSEȚEA. DOVE ESTE DIFERIT
.

De Sărbători, dăruiește-ți momente speciale de răsfăț!

Cu gelul de duș nutritiv Dove Silk Glow te bucuri de o piele luminoasă și fină ca mătasea. Grație tehnologiei Nutrium Moisture™, cu un amestec unic de agenți de hidratare și lipide proprii pielii, ai parte de o piele frumoasă, vizibil mai fină și catifelată, chiar după primul duș.

Deodorantul spray Dove Silk Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E oferă protecție antiperspirantă eficientă 48h și îngrijește delicat pielea subrațului. Pentru o piele a subrațului frumoasă și catifelată, alege Dove!

Săpunul-cremă Dove Silk Oil Cream este singurul săpun cu ¼ cremă hidratantă care nu usucă pielea așa cum o fac săpunurile obișnuite fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atât pentru corp, cât și pentru față. Având o formulă delicată și un pH neutru, Dove curăță delicat pielea și menține bariera naturală de protecţie a pielii în stare optimă, protejând-o astfel împotriva deshidratării.

Șamponul și balsamul Dove Nourishing Oil Care sunt special create pentru părul uscat, cu fire rebele. Gama are la bază complexul Nutri-Oils care este format dintr-un amestec special de uleiuri naturale de migdale și nucă de cocos ce hrănesc părul uscat în profunzime.

Păr frumos și ușor de pieptănat!
Setul Dove Silk Collection Complete conține și o geantă elegantă cadou.

Preț recomandat: 65.14 lei

SETURI CADOU DOVE MEN+CARE
ÎNGRIJIRE PENTRU UN + DE PUTERE

Dove Men+Care Clean Comfort Bag
Oferă-i partenerului tău îngrijire pentru un plus de putere cu setul-cadou Dove Men+Care.

Gelul de duș Dove Men+Care Clean Comfort cu tehnologia Micro Moisture™ oferă îngrijire superioară pielii și o senzație deosebită de prospețime, grație parfumului cu caracter lemnos, floral și citric. Formula inovatoare, cu agenți de curățare eficienți în combinație cu agenți de îngrijire, hidratează în profunzime (stratum corneum) pentru o piele mai sănătoasă și mai puternică.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Clean Comfort îți asigură protecție eficientă împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute 48 de ore. Parfumul revigorant combină note de lămâie, mandarină, lavandă, mentă, mosc și ambră. În plus, tehnologia unică, ce conține agenți de hidratare, protejează pielea subrațului împotriva iritațiilor.

Samponul Dove Men+Care Energy Boost fortifică firul de păr și îl îngrijește în profunzime.
Dove Men+Care: Îngrijire pentru un plus de putere.

Setul Dove Men+Care Clean Comfort conține și o geantă pentru bărbați cadou.

Preț recomandat: 44.88 lei

Dove Men+Care Extra Fresh Bag
Oferă-i partenerului tau îngrijire pentru un plus de putere cu setul-cadou Dove Men+Care.

Gelul de duș Dove Men+Care Extra-Fresh cu tehnologia Micro Moisture™ oferă îngrijire superioară pielii și o senzație de prospețime și revigorare grație agenților de răcorire și parfumului cu caracter citric și lemnos. Formula inovatoare, cu agenți de curățare eficienți în combinație cu agenți de îngrijire, hidratează în profunzime (stratum corneum) pentru o piele mai sănătoasă și mai puternică.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Extra Fresh îți asigură protecție eficientă împotriva transpirației, iar tu te simți confortabil și încrezător în orice moment al zilei. În plus, tehnologia cu ¼ agenți de hidratare protejează pielea subrațului împotriva iritațiilor.

Datorită formulei speciale, hidratante, săpunul Dove Men+Care nu usucă pielea așa cum fac săpunurile obișnuite și oferă o senzație de confort pielii, chiar și după bărbierit, fiind recomandat atât pentru corp, cât și pentru față.
Dove Men+Care: Îngrijire pentru un plus de putere.

Setul Dove Men+Care Extra Fresh include o geantă pentru bărbați cadou.

Preț recomandat: 32.48 lei

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply