|

Favorita lui Emil Boc, CLAUDIA din trupa Dolls – provocatoare la Nelisse / MARATON FOTO (7) de Cristiana Pantea

Claudia Stoica  este componenta a trupei Dolls si a absolvit Colegiul National de Muzica “Ion Vidu” din Timisoara, unde a studiat balet, muzica (a facut canto timp de 4 ani) si actorie. Ulterior, Claudia a absolvit si cursurile Facultatii de Sociologie.  Claudia are 25 de ani,  dimensiunile 86-59-88 (bust-talie-solduri). Anterior, a mai cantat intr-o trupa pe plan local (Timisoara) timp de trei ani. Ca planuri de viitor, vrea sa-si deschida propriul salon de infrumusetare.

Trupa Dolls a fost infiintata de Sonia Trifan (creatoarea colectiei “Diva”), iar Claudia a inlocuit-o in componenta pe Marina Dina, asistenta lui Morar de la “Rai da’ buni”. (Initial, trupa era formata exclusiv din sexy-asistente.)  Unul dintre fanii declarati ai trupei este ex-premierul Emil Boc, care le-a solicitat pe fete sa concerteze in cadrul congresului PDL desfasurat la Poiana Brasov.

Cristiana Pantea este cea care a invitat-o  pe Claudia sa participe la Maratonul Foto Nud by Bucatarescu desfasurat la Hotel Nelisse, cand, in doar doua zile, au fost realizate 12 pictoriale cu 12 fete diferite.

(c) Bucatarescu 2011-2016. Pot fi reproduse doar 2 imagini si numai cu mentionarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , , ,

5 Responses for “Favorita lui Emil Boc, CLAUDIA din trupa Dolls – provocatoare la Nelisse / MARATON FOTO (7) de Cristiana Pantea”

 1. Frumos pictorial. Cel mai mult mi-au placut cele doua portrete in cadru alb, au acel aer american vintage foarte bine impregnat.
  Pe de alta parte, in unele imagini are aer frantuzesc, in altele, latino, iar asta nu-i rau deloc.
  Ceea ce nu difera de la un cadru la altul este gravitatea modelului. Trasatura regionala.

 2. Cristiana Pantea says:

  multumim Catalina :)

 3. cris says:

  Este foarte frumoasa claudia ,sper sa aiba succes pe viitor. Sa isi faca blog unde sa vorbeasca cu fanii,poate ne impartaseste cum de arata asa de bine.

 4. [...] Claudia Stoica de la Dolls este preferata prim-ministrului Emil Boc, trupa fiind invitata sa cante in cadrul congresului P.D.L. desfasurat la Poiana Brasov. Ea a inlocuit-o pe Marina Dina, asistenta lui Morar, initial formatia fiind formata exclusiv din sexy-asistente. Claudia a absolvit Colegiul National de Muzica „Ion Vidu“ din Timisoara, unde a studiat balet, muzica si actorie, are 24 de ani si dimensiunile 86 – 59 – 88. Iar acum planuieste sa isi deschida propriul salon de infrumusetare, potrivit lui Bucatarescu. [...]

 5. [...] României, Emil Boc, este unul dintre fanii declarați ai trupei Dolls, conform site-ul bucatarescu.ro. Boc ar fi invitat în mod special trupa să cânte la un congres PDL desfășurat la Poiana [...]

Leave a Reply