|

FLORINA VIDICAN, iubita secreta a lui Serban Georgescu NUD/ 9 FOTO de Dan Oprea

FLORINA VIDICAN, iubita secreta a compozitorului Serban Georgescu, primul sot al Madalinei Manole. FLORINA VIDICAN este o tanara cantareata din Oradea, pe care Bucatarescu i-a propus-o fotografului clujean Dan Oprea, de la studioul Mirage DO, autor si al faimoaselor antologii foto nud cu ardelence senzuale, artistul care a propulsat-o pe RALUCA OLARIU, fata recunoscuta drept “fata cu fundul perfect”, in cadrul proiectului  CULORILE PASIUNII, pentru care au fost explorate deja albul glacialrosul senzual, negrul tenebros si albastrul reveriilor muzicale. Polivalenta, Raluca a realizat si machiajul pentru acest pictorial!

FLORINA are 26 ani, canta inca din scoala generala si este laureata mai multor festivaluri muzicale. A intretinut o relatie de prietenie foarte apropiata cu regretatul compozitor Serban Georgescu. Acesta chiar i-a marturisit Florinei ca si-ar fi dorit s-o ia de nevasta! Florina, fire destul de aventuroasa (s-a rasturnat cu masina la 19 ani, fara sa aibe carnet!), ar fi acceptat provocarea, dar destinul a vrut altfel. Totusi, ea isi continua cariera muzicala, pregatind un album personal. In paralel, incurajata de pictorialele de pe www.bucatarescu.ro a decis sa exploateze si domeniul nudului artistic, acesta fiind debutul ei absolut in domeniu.

FLORINA a lucrat ca …inspector de asigurari, insa a abandonat aceasta profesie pentru a se dedica integral muzicii. Intre pasiunile ei: echitatia, pescuitul, dansul, calatoriile. A urmat cursurile Scolii Populare de Arta, sectia canto. A practicat mai multe sporturi: atletism, baschet, dans sportiv. Dimensiunile ei: 1,65 metri, 49 kg, 89(sani)-60(talie)-90(solduri).

(c)Bucatarescu 2011-2016. Pot fi reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply