|

LARISA PUSCAU, baschet HOT! 12 FOTO provocatoare de Dan Oprea cu LARISA PUSCAU

LARISA PUSCAU este un tanar model din Oradea, in varsta de 25 ani. LARISA PUSCAU, care activeaza la agentia MModels, a facut baschet de performanta la echipa CSM U Oradea si are o constitutie atletica (1,78 metri inaltime, 60 kg). LARISA PUSCAU este pasionata de muzica si de hair styling, practicand cu succes “impletiturile spic” la salonul ei de coafura.

LARISA-MARCELA PUSCAU este o descoperire a cuplului DAN OPREA – RALUCA OLARIU. Cu acest pictorial de debut realizat de fotograful Dan Oprea, de la studioul Mirage DO autor si al faimoaselor antologii foto nud cu ardelence senzuale, LARISA PUSCAU intra in galeria fetelor din Transilvania senzuale, alaturi de RALUCA OLARIU, recunoscuta drept “fata cu fundul perfect”, sau DANIA SAPLACAN, concurenta sexy de la Next Diva2.

Make up: RALUCA OLARIU. Echipa de creatie RALUCA OLARIU – DAN OPREA a realizat, in exclusivitate pentru www.bucatarescu.ro, si portretul nud al Lolitei in apa. De asemenea, o suita de fantezii erotice inspirata de culori, pentru acest inedit proiect de fotografie nud fiind explorate albul glacial, rosul senzual, negrul tenebros , albastrul reveriilor muzicale si rozul tip Barbie.

(c)Bucatarescu & Dan Oprea, 2012-2016. Pot fi reproduse 2 imagini, numai cu mentionarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply