|

ROXY, debut la Euro Garden / 24 FOTO de Cristiana Pantea

ROXY! Nu-i asa ca nu ati vazut niciodata o serie de nuduri in copaci?!? Bucatarescu va ofera un nou pictorial de debut realizat de Cristiana Pantea. Make up: Roxana Marinescu. Locatie: Euro Garden Baneasa, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, vis-a-vis de noua cladire a Ambasadei SUA. Euro Garden este locul de unde si Bucatarescu isi ia uneltele de gradinarit, pomi fructiferi, arbustii si florile pentru gradina de la Ileana.

ROXANA MARINESCU este o fosta campioana de tenis, din generatia Ralucai Sandu sau a lui Augustin Viziru. Roxy a fost si antrenoare de tenis , in strainatate, apoi s-a intors in Romania, reusind o cariera in make up, iar acum, la 27 ani, mai sexy ca niciodata, debuteaza intr-un pictorial, special pentru Bucatarescu. Vom reveni curand cu detalii despre Roxy, fiindca ea realizeaza de ja un al doilea material pentru site-ul ei favorit, www.bucatarescu.ro.

c) Bucatarescu & Cristiana Pantea 2011-2016. Pot fi reproduse 2 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

In februarie, Cristiana Pantea impresiona printr-un proiect iesit din comun derulat pe www.bucatarescu.ro: un maraton foto nud desfasurat pe durata a doua zile la hotel Nelisse …si un total de 12 modele fotografiate in spatiul dat! Fotograful si modelul CRISTIANA LAURA PANTEA a revenit recent cu o serie de studii de nud. Cristiana a mai realizat serii similare de nuduri pentru Bucatarescu, dupa cum si-a expus autoportretele nud. Mai multe opere ale artistei:  http://www.facebook.com/pages/Cristiana-Pantea-Photography/157148551008374 , http://cristianapantea.weebly.com/index.html .

Citeste si:

Tags: , , , , ,

Leave a Reply