|

SANZIANA MORAR, debut sexy la 18 ani/ 12 FOTO de Dan Oprea cu SANZIANA MORAR

SANZIANA MORAR este o tanara de 18 ani din Oradea. SANZIANA MORAR este una dintre cele mai bune modele ale agentiei MModels. Tanara oradeanca cu look usor asiatic a reusit foarte repede sa se impuna pe podiumurile de moda si nu numai: anul acesta a cucerit titlul de Miss Crisana 2011. Cu acest pictorial de debut realizat de fotograful Dan Oprea, de la studioul Mirage DO autor si al faimoaselor antologii foto nud cu ardelence senzuale, SANZIANA MORAR vrea sa demonstreze inca o data ce inseamna sa ai atitudine de invingatoare in regim de maxima senzualitate. Din pacate pentru admiratorii ei, SANZIANA MORAR ntentioneaza sa se stabileasca anul viitor in Canada!

Make up: RALUCA OLARIU. Locatie: Club Famous Place, Oradea. Echipa de creatie RALUCA OLARIU – DAN OPREA a realizat, in exclusivitate pentru www.bucatarescu.ro,  si portretul nud al Lolitei in apa. De asemenea, o suita de fantezii erotice inspirata de culori, pentru acest inedit proiect de fotografie nud fiind explorate albul glacialrosul senzual, negrul tenebros , albastrul reveriilor muzicale si rozul tip Barbie.

c)Bucatarescu & Dan Oprea, 2011-2016. Pot fi reproduse 2 imagini, numai cu mentionarea vizibila, explicita si functionala a link-ului www.bucatarescu.ro.

Citeste si:

Tags: , , , ,

1 Response for “SANZIANA MORAR, debut sexy la 18 ani/ 12 FOTO de Dan Oprea cu SANZIANA MORAR”

  1. Liviu says:

    foarte frumoasa,felicitari

Leave a Reply