|

Iat-o: noua sotie a lui MUTU!20 Foto HOT!

Adrian Mutu s-a căsătorit cu iubita lui, Sandra Bachici, în vârstă de 22 de ani, pe o plajă din Cuba.
Noua sotie a lui Mutu este modelul Sandra Suzana Bachici, fosta Miss Fashion TV, fost iepuras Playboy si fosta logodnica a lui Laszlo Sepsi, candva coleg cu Mutu la Nationala…

Ceremonia ar fi avut loc în prima zi a anului.
Sandra Bachici a postat pe contul de Instagram o poză de la ceremonia ținută pe o plajă din Cuba. Cu acest prilej, a schimbat și numele contului de pe rețeaua de socializare în Sandra Mutu. De asemenea, a dat și informația că nunta a avut loc pe 1 ianuarie.

Cum Briliantul se afla acolo în vacanță împreună cu iubita lui, s-a gândit să-i facă Sandrei, cu care e de aproximativ 10 luni, o surpriză. Așa că, îmbrăcat în blugi, a cerut-o de soție, din nou, pe o plajă din Cuba, acolo unde totul era pregătit pentru marele eveniment. Totul s-a desfășurat în prezența perechii care i-a însoțit în Cuba, portarul Eduard Stăncioiu și a soției lui,conform…www.click.ro.

Pentru Mutu aceasta e a treia căsătorie, după cele cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, și cu Consuelo Matos, cu care are două fete. Cu Alexandra a stat însurat doi ani, între 2001 și 2003, iar cu Consuelo 10 ani, între 2005 și 2015.

Citeste si:

Tags: , , ,

Leave a Reply